Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

anakart işlemci uyumluluğu

anakart işlemci uyumluluğu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar bende eski bir asus m2amx ddr2 anakart var buna uyuymlu güzel bir işlemci modelleri söylermisiniz özellikleri :

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
amd işlemci lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum

Similar threads

Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
İyi günler frmtr ailesi burada bu konuya benzer bir konu daha açmıştım fakat bazı sebeplerden dolayı yeni bir durum ortaya çıktıYardımlarınız için şimdiden teşekkürler 3 parça (anakart,işlemci,harddisk) almaya karar verdim eski pc için yaza nasipse öbür parçalarda değişecek Max bütçe 650...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
BilgiAlanı Değer Anakart Özellikleri Anakart Kimliği 63010000999900101111060607P4M900$A725500DA7255VMS V53BT 060607 Anakart Adı MSI P4M900MP4M900M2 (MS7255 v2) Veri Yolu (FSB) Özellikleri Yol Türü Intel AGTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 200 MHz (QDR) Etkin Saat 800 MHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Öncelikle Merhaba Benim ekran kartım biraz sorun yaratıyor bende yeni ekran kartı almak istiyorum Fakat ekran kartımla anakart uyumsuzluk sorunu çıkarır mı yoksa çıkarmaz mı bilmiyorum Bu yüzden sizlere danışmak istedim Umarım yardımcı Olursunuz şimdiden teşekkürler Anakart: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt