Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakart tercihi

Anakart tercihi

Similar threads

Selamlar ForumTr ailesi Bilgisayarımda sistem gereksinimlerini karşılayan oyunları dahi oynayamıyorum sadece en eski oyunlarda kasmıyor ama Ac 2 Pes 13 gibi oyunları kasmaktan oynayamıyorum Pes 13 de sistem gereksinimlerini karşılıyor paneldende baktım ekran kartına OK gerisine iyi diyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar teknobiyotik denen siteden teyzeme bilgisayar topladım çok iyi ibşey deil sadece internete girmek için anakartişlemcramdvdr harddisk olarak elimdeki başka bir ıde harddiski takıcam sorum ise ben bu yeni pc ye nasıl windows kurucam format atmayı biliyorum parcaları toplamayı falan ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar teknobiyotik denen siteden teyzeme bilgisayar topladım çok iyi ibşey deil sadece internete girmek için anakartişlemcramdvdr harddisk olarak elimdeki başka bir ıde harddiski takıcam sorum ise ben bu yeni pc ye nasıl windows kurucam format atmayı biliyorum parcaları toplamayı falan ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
982,552Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt