Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ForumTr ailesi
Bilgisayarımda sistem gereksinimlerini karşılayan oyunları dahi oynayamıyorum sadece en eski oyunlarda kasmıyor ama Ac 2 Pes 13 gibi oyunları kasmaktan oynayamıyorum Pes 13 de sistem gereksinimlerini karşılıyor paneldende baktım ekran kartına OK gerisine iyi diyor ama...
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden
Anakart modelim : asus MARKA...
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden
Anakart modelim : asus MARKA...
Arkadaşlar teknobiyotik denen siteden teyzeme bilgisayar topladım çok iyi ibşey deil sadece internete girmek için anakartişlemcramdvdr harddisk olarak elimdeki başka bir ıde harddiski takıcam sorum ise ben bu yeni pc ye nasıl windows kurucam format atmayı biliyorum parcaları toplamayı falan ama...
Arkadaşlar teknobiyotik denen siteden teyzeme bilgisayar topladım çok iyi ibşey deil sadece internete girmek için anakartişlemcramdvdr harddisk olarak elimdeki başka bir ıde harddiski takıcam sorum ise ben bu yeni pc ye nasıl windows kurucam format atmayı biliyorum parcaları toplamayı falan ama...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.