Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anam babam :D

Anam babam :D
0
270

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yuzbaşının cok sevdiği ve guvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yuzbaşının karşısında :
Komutanım benim bir şikayetim var
Soyle
Mehmet onbaşı beni doğdi
Git, ben onun cezasını veririm
Ama yuzbaşım; hem doğdi , hem soğdi
Anladım, git cezasını veririm
Anama babama laf etti
Git cezasını veririz dedik ya
Benim anam da yohtur, babam da yohtur
Allah rahmet eylesinBenim de oyle Sen git anladım
Ama yuzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti, babama da laf etti Anam da yohtur, babam da yohtur Anam da sensin, babam da sensin
Yuzbaşı :
Derhal koş; cağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi

imagesanambabamd5b0013ffb8993gifimagesanambabamd5b0013ffb8993gifimagesanambabamd5b0013ffb8993gifimagesanambabamd5b0013ffb8993gifimagesanambabamd5b0013ffb8993gifimagesanambabamd5b0013ffb8993gifimagesanambabamd5b0013ffb8993gif

Similar threads

Yüzbaşının fazla sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında : Komutanım benim bir şikayetim var Söyle Mehmet onbaşı beni döğdi Git, ben onun cezasını veririm Ama yüzbaşım; keza döğdi , keza söğdi Anladım, git cezasını veririm Anama babama söz etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Canakkale ile ilgili oratoryo Canakkale savaşıyla ilgili oratoryo 1 BOLUM: Sahnede yaşlı kadın, Elif ve Halil vardır Elif kucağındaki bebeğini sallar Yaşlı kadın cıkına giysiler koymaktadır ( Allı Turnam turkusu) Nine Eh yiğidim, vakit tamamdır ( Hazırladığı cıkını eline alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Canakkale savaşının bilinmeyen hikayeleri kısaca BULUTUN KORUMASI Menkıbelerde bir başka mucizevi yardım da bir İngiliz Alayının bulutların icinde kayboluşu bicimindedir Olay şu şekilde anlatılmaktadır; O gun Kraliyet Alayı taze kuvvetlerle bu saldırıda gorev aldı Sağ cenahta yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Çanakkale ile ilgili oratoryo Çanakkale savaşıyla ilgili oratoryo 1 BIRIM: Sahnede yaşlı kadın, Elif ve Halil vardır Elif kucağındaki bebeğini sallar Ihtiyar kadın çıkına giysiler koymaktadır ( Allı Turnam türküsü) Nine Eh yiğidim, zaman tamamdır ( Hazırladığı çıkını eline alıp ayağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
canakkale savaşı ile ilgili piyes, canakkale savaşıyla ilgili tiyatrolar, canakkale savaşı piyesleri CANAKKALE’NİN SON KAHRAMANLARI Oynayanlar Komutan Astsubay Selami Asker 1 Onbaşı Veysel Saygılı Asker 2 Murat Yıldırım Asker 3 Mehmet Demirel Asker 4 Ali Aslan Asker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt