Ananas Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
- 1 yemek kaşık pudra jelatin
- Yarım paket pudra jöle ananas
- Yarım su bardağı kremalı
- Yarım su bardağı dondurma vanilya
- 1 çay bardağı ananas konserve
- 1 çay bardağı ananas suyu
- 1 çay bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı zeferan suyu
- 2 yemek kaşığı ceviz ezmesi
- 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
- 2 yemek kaşığı şeker
Ananas Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Bir kapta ananas suyunu koyup pudra jelatin, pudra jöle ananas ve şekeri ve bir kaşık zeferanıda koyup yeterlice karıştırın.
- Çaydanlık üzerinde koyup ısıtın ki pudra jelatin yeterlice karıştırın açılsın
- Bir kapta kremalı ve dondurmayı ve sütü ve ananas konserve ceviz fıstık koyup güzelce karıştırın sonra jelatinin koyup karıştırın.
- Bir uygun kalıba bir fırçayla yağı sürün tatlı içine döküyoruz sonra 2-3 saat dolapta beklettin ceviz yada fıstık ile soslayabilirsiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.