Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Andaloz Çorbası

Andaloz Çorbası
0
40

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Andaloz Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 avuç haşlanmış pirinç
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
  • 2 dolu yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Yarım bulyon
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • Yeterince su
  • Küçük doğranmış maydanoz ( 3-4 kısım kadar )

Andaloz Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Küçük bir tencereye pirinç ve suyu koyup haşlayın.
  2. Çorba tenceresine un ,sıvı yağ ve salça koyup yeterlice kavurun.
  3. İçine bir bardak kadar soğuk su koyup salçayı açın.
  4. Daha sonra bulyon ve tuzunu atın .
  5. Haşlanan pirinçi de ek edin.
  6. En son olarak doğranmış maydanoz ve suyunu koyup düzgünce karıştırın, koyulursa ek olarak su ek edebilirsiniz .
  7. Tekrar gereğince pişince afiyetle yiyebilirsiniz ????.
Andaloz Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt