Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anemik Ne Demek

Anemik Ne Demek
0
189

Similar threads

Kansız anjiyo nasıl yapılır Tıp ilerliyor İnsanlık adına fazla sevindirici bir durum bu Millet artık doktorlara gitmeye korkmuyorlar Vaktiyle kalp ameliyatı vardı, sonradan anjiyo, hemen ise beti benzi kaçmış anjiyo dönemi başladı Beti Benzi Kaçmış anjiyo son dönemlerde sık duyulan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Av Roman Özeti Cenk Kayakuş Kitapları Av Kitap Tanıtım Kitap Özet İki adam Meçhul kişiler göre, ölü bir adamın midesinden meydana çıkan ve ne nesil bir giz barındırdığından kesin olamadıkları gizemli bir nesne yüzünden ortadan kaldırılmak istenen iki basmakalıpadam Bilinmeyenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Umut Kaya Ver O Hoş Gözlerinden Birini Konuşamam hiç senle Konuşsana sen benle Ola Ki bi' ahenk kazanç ah şu beti benzi kaçmış yüzüme Engel kalabalıklar Nedir benim gururum bu kadar Engel kalabalıklar Niçin korkuyorum ben bu değin Ver o güzel gözlerinden birini takayım gönlüme Bak o süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
En Faydalı Pekmez Hangisidir Vücudumuza En Yardımcı Pekmez Hangisi Vücuda en yararlı olan pekmez Kara dut pekmezi ve keçiboynuzu pekmezidir Dut pekmezi Duttan elde edilen pekmez türüdür Beti Benzi Kaçmış hastalarca besin olarak alınması çok yararlıdır Özellikle mide hastalıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
15 dakikada horlamaya son! Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne alınan özel bir cihaz bir uçtan bir uca, horlamaya sebep olan rahatsızlıklar, 15 dakika süren ağrısız ve kansız bir operasyonla tedavi ediliyor 1548333548 1548333548...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt