Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kansız anjiyo nasıl yapılır
Tıp ilerliyor İnsanlık adına fazla sevindirici bir durum bu Millet artık doktorlara gitmeye korkmuyorlar Vaktiyle kalp ameliyatı vardı, sonradan anjiyo, hemen ise beti benzi kaçmış anjiyo dönemi başladı Beti Benzi Kaçmış anjiyo son dönemlerde sık duyulan bir...
Av Roman Özeti
Cenk Kayakuş Kitapları
Av Kitap Tanıtım
Kitap Özet
İki adam Meçhul kişiler göre, ölü bir adamın midesinden meydana çıkan ve ne nesil bir giz barındırdığından kesin olamadıkları gizemli bir nesne yüzünden ortadan kaldırılmak istenen iki basmakalıpadam Bilinmeyenin...
Umut Kaya Ver O Hoş Gözlerinden Birini Konuşamam hiç senle Konuşsana sen benle Ola Ki bi' ahenk kazanç ah şu beti benzi kaçmış yüzüme Engel kalabalıklar Nedir benim gururum bu kadar Engel kalabalıklar Niçin korkuyorum ben bu değin Ver o güzel gözlerinden birini takayım gönlüme Bak o süre...
En Faydalı Pekmez Hangisidir
Vücudumuza En Yardımcı Pekmez Hangisi
Vücuda en yararlı olan pekmez Kara dut pekmezi ve keçiboynuzu pekmezidir
Dut pekmezi
Duttan elde edilen pekmez türüdür Beti Benzi Kaçmış hastalarca besin olarak alınması çok yararlıdır Özellikle mide hastalıkları...
15 dakikada horlamaya son! Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne alınan özel bir cihaz bir uçtan bir uca, horlamaya sebep olan rahatsızlıklar, 15 dakika süren ağrısız ve kansız bir operasyonla tedavi ediliyor 1548333548 1548333548...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.