Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara kedisinin özellikleri nelerdir?

Ankara kedisinin özellikleri nelerdir?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ankara kedisi hakkında sizlere kısa bilgiler tahsis etmek istiyorum bende bir Ankara'lı olarak sahip olduğum bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim bakın Ankara kedisini diğer kedilerden ayıran özellikleri neler?Ankara kedisini bilmeyen yoktur asıl vatanı Anadolu olan Ankara kedilerinin en uzun tüylü kedilerden olduklarını biliyormuydunuz

Bugünkü Ankara kedileri enerjik, enerji dolu lakin nazik, orta uzun ipekimsi tüylü bir kedi olarak tanınır Fazla hareketlilerdir, atlamayı severler, yeterince alaka ve şefkat görmezse bunu cebren elde etmeyi iyi bilirlerAnkara kedileri beyaz renkte olurlar özgürlüklerine düşkün kedilerdirÇok enerjik kedilerdir evde bile olsa koşmak isterler bu nednele bahçeli evlerde bakılması önerilir

İyi bakılırsa on sene yaşayabilirlerAnkara kedisi saf ve doğal bir kedi türü olmasının yanı sıra Türkiye'nin milli hazinelerinden biri olarak görülür Ankara kedisi öyle çok birey tarafından orijinal uzun tüylü kedi olarak kabul edilirAnkara kedisi, Avrupa'da görülen birincil uzun tüylü kedi olarak bilinmektedir

ALT :wwwlarcomupluploadsankarakedisi36787ankarakedisi36787ALT

*

Similar threads

Ankara kedisi hakkında sizlere kısa bilgiler vermek istiyorum bende bir Ankara'lı olarak sahip olduğum bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim bakın Ankara kedisini diğer kedilerden ayıran ozellikleri neler?Ankara kedisini bilmeyen yoktur asıl vatanı Anadolu olan Ankara kedilerinin en uzun tuylu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Ankara Kedisinin Özellikleri,Ankara Neler Yapar,Ankara Nasıl Bakılır,Ankara Kedisi Tarihçesi,Ankara Kedisi Nasıl Beslenir Bütün anlamı ile sahibine tapan ve onu baştan peşine düşüp takip eden Ankara kedisi dinamik, oyuncu, akıllı ve meraklı bir kedidir Evine epeyce düşkün olan Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ankara kedisi, dünyaca bilinen bir kedi ırkıdır En eski uzun tüylü kedi soylarından birisidir Ankara kedisi saf ve doğal bir kedi türü olmasının yanı sıra Türkiye'nin milli hazinelerinden biri olarak görülür Ankara kedisi o kadar fazla birey tarafından orijinal uzun tüylü kedi olarak kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ankara Kedisi Özellikleri,angora kedisi,angora kedisinin resimleri,ankara kedisi bakımı nasıl yapılır,ankara kedisi hakkında veri Bütün anlamı ile sahibine tapan ve onu her tarafta takip eden Ankara kedisi dinamik, oyuncu, akıllı ve meraklı bir kedidir Evine oldukça düşkün olan Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kedilerin Bilinmez Özellikleri Nelerdir Kedilerin Bilinmeyen Özellikleri Kedilerin Meçhul yönleri Kedilerin Bilinmeyen Özellikleri Nelerdir Kedi (Felis silvestris catus), kedigiller (Felidae) familyasından evlerde beslenebilen, ufak, memeli, avcı ve etobur hayvanlar zaman zaman bitkisel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,515Konular
981,017Mesajlar
30,822Kullanıcılar
MoNTeCaRLoSon üye
Üst Alt