Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ankara kedisinin ozellikleri nelerdir?

Ankara kedisinin ozellikleri nelerdir?
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ankara kedisi hakkında sizlere kısa bilgiler vermek istiyorum bende bir Ankara'lı olarak sahip olduğum bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim bakın Ankara kedisini diğer kedilerden ayıran ozellikleri neler?Ankara kedisini bilmeyen yoktur asıl vatanı Anadolu olan Ankara kedilerinin en uzun tuylu kedilerden olduklarını biliyormuydunuz

Bugunku Ankara kedileri guclu, enerji dolu ama nazik, orta uzun ipekimsi tuylu bir kedi olarak tanınır Cok hareketlilerdir, atlamayı severler, yeterince ilgi ve şefkat gormezse bunu zorla elde etmeyi iyi bilirlerAnkara kedileri beyaz renkte olurlar ozgurluklerine duşkun kedilerdirCok enerjik kedilerdir evde bile olsa koşmak isterler bu nednele bahceli evlerde bakılması onerilir

İyi bakılırsa on yıl yaşayabilirlerAnkara kedisi saf ve doğal bir kedi turu olmasının yanı sıra Turkiye'nin ulusal hazinelerinden biri olarak gorulur Ankara kedisi pek cok kişi tarafından orijinal uzun tuylu kedi olarak kabul edilirAnkara kedisi, Avrupa'da gorulen ilk uzun tuylu kedi olarak bilinmektedir

ALT :wwwupluploadsankarakedisi36787ankarakedisi36787ALT

Similar threads

Ankara kedisi hakkında sizlere kısa bilgiler tahsis etmek istiyorum bende bir Ankara'lı olarak sahip olduğum bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim bakın Ankara kedisini diğer kedilerden ayıran özellikleri neler?Ankara kedisini bilmeyen yoktur asıl vatanı Anadolu olan Ankara kedilerinin en uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ankara kedisi, dunyaca tanınan bir kedi ırkıdır En eski uzun tuylu kedi soylarından birisidir Ankara kedisi saf ve doğal bir kedi turu olmasının yanı sıra Turkiye'nin ulusal hazinelerinden biri olarak gorulur Ankara kedisi pek cok kişi tarafından orijinal uzun tuylu kedi olarak kabul edilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Kedilerin Bilinmeyen Ozellikleri Nelerdir Kedilerin Bilinmeyen Ozellikleri Kedilerin Bilinmeyen yonleri Kedilerin Bilinmeyen Ozellikleri Nelerdir Kedi (Felis silvestris catus), kedigiller (Felidae) familyasından evlerde beslenebilen, kucuk, memeli, avcı ve etcil hayvanlar Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Ankara Kedisinin Özellikleri,Ankara Neler Yapar,Ankara Nasıl Bakılır,Ankara Kedisi Tarihçesi,Ankara Kedisi Nasıl Beslenir Bütün anlamı ile sahibine tapan ve onu baştan peşine düşüp takip eden Ankara kedisi dinamik, oyuncu, akıllı ve meraklı bir kedidir Evine epeyce düşkün olan Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ankara kedisi, dünyaca bilinen bir kedi ırkıdır En eski uzun tüylü kedi soylarından birisidir Ankara kedisi saf ve doğal bir kedi türü olmasının yanı sıra Türkiye'nin milli hazinelerinden biri olarak görülür Ankara kedisi o kadar fazla birey tarafından orijinal uzun tüylü kedi olarak kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,510Konular
982,887Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt