Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara ’ya mı yürüyelim Gülben Ergen

Ankara ’ya mı yürüyelim Gülben Ergen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Gülben Ergenden Teröre Sert Tepki
Ankara'ya mı yürüyelim!
Sanatçılardan teröre tepki

Gülben Ergen Ankara ’ya mı yürüyelim!
Hakkari Çukurca ’daki hain saldırıda 24 askerin şehit olması tüm ülkeyi yasa boğdu Televizyon kanalları yayınlarındaki ziyafet kuşaklarını iptal etti, Best FM ’in ilk kez olduğu birçok radyo ya yayına ara verdi ya da yavaşlattı

Şarkıcılar konser programlarını erteledi Meşhur yapımcı Birol Güven, “Çocuklar Duymasının ekrana getirilmeyeceğini twitter ’dan duyurdu Dün sabah saat 1000 sıralarında TRT ’nin Nişantaşı ’nda yeni dizisi “Sultanın Sırrının tanıtımı vardı TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan, Türkan Şoray ’ın da katılacağı dizi tanıtımı iptal edildi

‘Birileri bir şey yapmalı ’
TRT 1 ’de “Gülben isimli programı sunan Gülben Ergen, yayını iptal etti Ardından Nişantaşı ’nda objektiflere takılan Ergen, 3 oğlan sahibi bir anne olarak kapanmayan törer olayıyla ilgili çarpıcı talimat yaptı: “Bu olayların bitmesi için ne yapmamız gerekiyor, Ankara ’ya mı yürüyelim, grev mi yapalım? Benim çocuğum da askere gidecek, fakat bu olayların bitmesi gerekir Yıllar önce Bülent Ersoy benim erkek çocuğum olsa askere göndermezdim demişti, yerden yere vurulmuştu Ben şu lahza kendisine yargı veriyorum Biz daima ‘Vatan sağolsun ülke sağolsun ’ diye geçiştirip duruyoruz ama işin özü öyle değil, bunu bitirmek için birilerin artık bir şey yapması gerekiyor
Kaynak:Uyruk
*

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt