Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara'da Kadın Doğum Uzmanı ve Hastane

Ankara'da Kadın Doğum Uzmanı ve Hastane
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ankara'da Kadın Doğum Uzmanı ve Hastane ankarada bayan doğum uzmanları ankara daki kadın doğum hastaneleri ankara daki uzmanları hastaneleri ankarada en iyi hastanesi Selamlama arkadaşlar, Ben geçen hafta gebe olduğumu öğrendimBu hafta kontrole gitmem gerekiyor ama hangi doktora gideceğimi hangi hastanede doğurmak istediğimi henüz bilmiyorumAraştırma yapıyorumBen Ankara'da yaşıyorum bu aradaAtatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittim geçen hafta çok beğendim orayı fiilen lakin biraz uzaklık olarak bize uzakta olması beni sıkıntılı ettiBirde doktorları hakkında bir fikrim yokOrada kontrole dışarı giden yada doğum yapmş olan arkadaşlarım varsa bana düşünce verebilir misiniz?Birde Ankara'da doktor ve doğum için hastane önerilerinizi önemle bekliyorum arkadaşlar Çoktan teşekkürler hepinize melekler Hamiş melekler için bir lahza evvel sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını ve bebek dileyen meleklerede bir lahza evvel bebeklerine kavuşmalarını diliyorum Sağlıkla ve Sevgiyle kalın  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,985Kullanıcılar
melihscelSon üye
Üst Alt