iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar oturduğum mahallede bir kızla tanıştım bugün buluştuk kız dindar bi kız ama çok erkek arkadaşı olmuş ben şuan ne istediğimi bilmiyorum neden onu istediğimi ama tatlı bir kız Geçmişte her zaman buranın ******i ile çıkmış ve Bana yeminler etti sadece öpüştüm Anne babasının üstüne yeminler etti daha ilerisi olmadı dedi ,ben hayatımda hiç bi kızla öpüşmedim 20 yaşındayım o kız 18 yaşında bugün buluştuğumuzda yanyana oturmadık iki taraflı oturduk ve bana gözlerini beğendim felan dedi yalnız ben pek hızlı bi adam değilim hani yanında oturamadım sarılamadım felan beni istediğini biliyorum twitterdan yazdım yanına oturamadım diye gelseydin otursaydın yazdı arabayla gezelim dedim ben o kadar sevmem seni kullanıyomuşum gibi hissederim dedi başımı kapıyıcam diyor sonra vazgeçiyorum diyor üniverditeye gidince gezip hayatımı yaşıyıcam derhal arkadaşlar sizden takviye alıcam ben ne yapmalıyım bu kız nasıl bi kız hayatımda hiç öpüşmedim 2çbuluşmada öpsemmi tavsiyelerinizi bekliyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.