Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anne babasının üzerine yeminler etti !

anne babasının üzerine yeminler etti !
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar oturduğum mahallede bir kızla tanıştım bugün buluştuk kız dindar bi kız ama çok erkek arkadaşı olmuş ben şuan ne istediğimi bilmiyorum neden onu istediğimi ama tatlı bir kız Geçmişte her zaman buranın ******i ile çıkmış ve Bana yeminler etti sadece öpüştüm Anne babasının üstüne yeminler etti daha ilerisi olmadı dedi ,ben hayatımda hiç bi kızla öpüşmedim 20 yaşındayım o kız 18 yaşında bugün buluştuğumuzda yanyana oturmadık iki taraflı oturduk ve bana gözlerini beğendim felan dedi yalnız ben pek hızlı bi adam değilim hani yanında oturamadım sarılamadım felan beni istediğini biliyorum twitterdan yazdım yanına oturamadım diye gelseydin otursaydın yazdı arabayla gezelim dedim ben o kadar sevmem seni kullanıyomuşum gibi hissederim dedi başımı kapıyıcam diyor sonra vazgeçiyorum diyor üniverditeye gidince gezip hayatımı yaşıyıcam derhal arkadaşlar sizden takviye alıcam ben ne yapmalıyım bu kız nasıl bi kız hayatımda hiç öpüşmedim 2çbuluşmada öpsemmi tavsiyelerinizi bekliyorum

Similar threads

merhaba ben 15 yaşındayım eskişehirliyim ve kız arkadaşımda istanbullu 3 ay geçti bazı sebeblerden nedeniyle ayrıldık ailesi aleyhinde felan çıktı fakat hala konuşuyoruz arkadaş olarak kalalım diyor bugun sevmiyorum artık seni diyerek bi şaka yaptım üzüldüm dedi ne o döncekmiydin dedim evt ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
kafayı yedim arkadaşlar bi kız var aynı köylüyüz şehirde yaşıyorz lakin bn gecen yıl felan arkadaşlar kızlarla aram cok iyiydi günde 56 manita vardı derhal kızın adı gizem facebooktan ekledi 6 ay önce konustuk felan ben yeniden öteki manitalar gibi olurdu hepsi takılmalık diye düşünüyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Merhaba arkadaşlar ben içimi kardeşimmişsiniz gibi dökücem Ilk Olarak biz kızla benzer okula gidiyoruz lakin sınıflarımız başka yerde Ben hiphop dinliyorum özentilikten nedeniyle cap almıştım bi kere taktım daha sonra o dolapta tıkalı kaldı öylece Bende kızın kardeşine verdim fakat y*vş*klık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
327
Öncelikle hepinize merhaba, konuya şöyle başlıyayım ; Ben bir zamanlar farklı bir lisede okuyordum ve okulda popüler kişilerden birisiydim, hatta okulda bir çok kişiyle çıktım Sonra bir kız vardı ismi atıyorum X olsun, bu kız benden hoşlanıyordu adeta bütün okulun dilindeydi hatta benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ben hayatımda Lise 2 de bir kız sevdim Fakat fazla seviyordum Dünyalar dek Gözlerinin rengi yeşildi Çok seviyordum Buraya yazmakla anlatamam Lise 2 de ona sevdiğimi söyledim 3 hafta daha sonra Konuştuk ettik 4 gün çıktık 12 Mayıs Perşembe 16 Mayıs Pazartesi 2019 Benden ayrılma sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt