
Anne Fasulyesi Kıymalı Tanımı İçin Gereçler
- Yarım kilo yeşil fasulye (Benim dolapta vardı onu kullandım sizde varsa kullanın)
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı sumak
- 2 çay kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı salça
- Yarım kilo kıyma
- Yarım çay bardağı yağ (Ben zeytinyağı kullandım sizde istediğinizi kullanın)
- 1 litre kaynar su
Anne Fasulyesi Kıymalı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle yağ ve kıymayı kavuralım.
- Sonra akabinde salçayla kıymayı kavuralım.
- Üzerine fasulyeyi ekleyip güzelce karıştıralım.
- Akabinde kaynar suyu ekleyelim.
- Üzerine başka gereçleri de ekleyip güzelce pişirelim ve sonra afiyet olsun. ????????.