Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anne karnında eksik kilolu bebek sorunu

anne karnında eksik kilolu bebek sorunu
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
anne karnında beceriksiz kilolu bebek sorunu SelamBen 34 haftalık gebeyim ve bugün dr kontrolünde bebeğimin kilosunun iki hafta geriden geldiğini öğrendim Gayet dinç besleniyorum ama niye böyle oldu acaba? Bebeğim hemen 2200 gr, fakat gelişimi normalmiş Son bir haftada yalnızca 110 gr almışNe yapabilirim ben acaba?  

Similar threads

37 haftayı geride bırakmış bir anne adayı olarak bebeğimi hissettiğim günden beri hem merak hem de endişeyi beraberinde yaşıyorum Gebelik şekeri teşhisi koyulan her anne adayı gibi akıllar da sürekli soru işaretleri oluşmakta ve başlıyoruz araştırmacı – gazeteci gibi internetin altını üstünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Hafta hafta gebelik yazımızda muhteşem bir serüvene adım atmış anne ya da baba adayı olarak sizlere bu mucizeyi anlatmaktan mutluluk duyacağım. Bu serüvenimizde daha gebelik başlamadan önceki günlerden sonraki dönemi de 40. haftaya kadar hafta hafta gebelik takibi şeklinde inceleyeceğiz. Tabi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
bebek beslenmesinde manâlı noktalar! bebek kahvaltı tarifleri bebeklere kahvaltı bebek kahvaltısı kahvaltıları beslenmesinde ceviz BEBEKLERDE İŞTAHSIZLIK: Bebeklerimiz yemek için nazlandıklarında ya da yemek yemek yemeyi redettiklerinde onların yeterince beslenemediklerini düşünüp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Hamilelikte anne karnındaki bebeğe kilo aldırmak için besin değerleri zengin olan sağlıklı besinlere yönelmek gerekir. Hamilelikte bebeğe kilo aldırmak için tüketebileceğiniz sağlıklı besinleri sizler için sıraladık. Anne karnında zayıf bebeğe kilo aldırmanın doğal yolları! Anne karnındaki bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bebek anne karnında nasıl etkilenir?Elbette ki bebeklerin beyni bizim kadar karmaşık çalışmaz. İstekleri ve duygusal ihtiyaçları erişkinlerden çok daha basittir. 5.aydan itibaren bizleri duyarlar. Her söylediğimizi anlamaları mümkün değildir ancak zihinsel gelişimleri ses tonumuzu çok kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt