Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anne olmak istiyorum bende anne olmalıyım

anne olmak istiyorum bende anne olmalıyım
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
anne olmak istiyorum bende anne olmalıyım anne olmak istiyorum selamlar ben 25 yaşında 35 yıllık evli bir bayanım biz eşimle 152 yıla yakın korunduk ilaç,iğne vs gibi şeylerle değil biz çocuk istiyoruz takriben 14 aydır fakat olmadı işte doktor birşeyin değil dedi son iki aydır daha titiz davrandım son adetim 05112011 de başladı ve 09112011 tarihinde sonlandı bizde eşimle birlikte olduk takvim yontemime görede kesin tarihlerde birlikte olduk adet döngüm 30 günde bir ahenkli oluyorum bu ay bende metamorfoz son 10 gündür sabahları ve gün içinde mide bulantısı baş dönmesi sık idrar her lahza adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrıları gaz göğüslerimde şişlik var lakin sancı yok beklenen adetime 11 gün kaldı sizce ne yapmalıyım  

Similar threads

anne olmak istiyorum benim adetime 6 gün var fakat ben 2 haftadır eşimle korunmasız ilişkiye giriyorum yani son adet dönemimim 13 ve 17 günleri aralarında eskiye nazaran çok pozitif wcye gidiyorum ben hamilemiyim acabaanneolmakistiyorum5c4b660b5d60fgifalt :hamileyim: :hamileyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
bende anne elde etmek istiyorum merhaba kızlar bende 8 aydır denememe rağmen hiç gebe kalamadımyarın adet olmam lazım fakat takriben 10 gündür adet sancısı çekiyorumacaba hamile olabilirmiyimbir fikri olan varmı hamile kalındığında adet sancısı olurmu  
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Neden gebe kalamıyorum? Nasıl hamile kalabilirim anne elde etmek istiyorum bayan neden hamile kalamaz 5 aydır hamile kalamıyorum sorun değil lakin kalamıyorum 2 aydır niçin değilim Merhaba;bende aranıza yeni katıldım5 ayllık evliyim dahafakat hiç korunmadımadet düzensizliğim vardı benim 16...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Dudaktan Kalbe Burak Hakkı ( Bestekar Kenan) ile görüşme dudaktan kalbe burak hakkı dudktan kalbe Erenköy ilkokulunda başlayan eğitim yıllarımı, Fenerbahçe lisesindeki ortaokul zamanları izledi Liseyi ise bursla Semiha Şakir Özel Deneme Lisesinde bitirdimDaha sonra İstanbul Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yolum duştu yanınıza Selam duydum şanınıza Benide alacakmısınız aranıza Arkadaşlar sevgili dostlar beni davet etti( adını unuttum sen yaz) Size beni sevdirdi Dediğine gore sitedekiler bir aileydi Aranıza bir kardeş daha geldi Biz ara sıra buluşacağız Beraber olacağız Aileden...
Cevaplar
4
Görüntüleme
443
858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt