Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne Pilavı

Anne Pilavı
0
25

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
anne-pilavi.jpg

Anne Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 100 gram tereyağ
  • 3 su bardağı baldo pirinç
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • Tuz
  • Karabiber

Anne Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pirinçleri güzelce yıkayınız. Pilav tavasına tereyağını koyup eritiniz.
  2. Yıkadığımız pirinçleri pilav tavasına ekleyip güzelce kavurunuz.Tavukları haşlayın.
  3. Üzerine haşladığımız tavuk suyunu (6 su bardağı) ekleyin. Pirinciniz su kaldırma oranına nazaran suyunuzu ayarlayınız.
  4. Suyumuzu ayarladıktan sonra tuz ve azcık karabiber ek edelim.
  5. Kaynadıktan sonra haşlanmış nohutu ek edip suyu çekilene kadar pişiriniz.
Anne Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt