Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneanne

Anneanne
0
131

Similar threads

Anneanne Beni ben olduğun Torunun olduğum için Hiçbir şey beklemeden Hep sevdin sen anneanne Sen olmasaydın Sevgin olmasaydı Büyüyemezdim anneanne O gül yüzün ve gülüşün Daima benimle olsun anneanne Her şeyden fazla ihtiyacım var sevgine Bunu bil anneanne Beni ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Anneanne Nedir Acıklaması Anneanne Nedemektir Anneanne İsim Annenin annesi Annenin Annesine Anneanne denir
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Anneanne Nedir Açıklaması Anneanne Nedemektir Anneanne Isim Annenin annesi Annenin Annesine Anneanne denir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ayrıca bakınız; anne Ruyasında ananesinin elini open kişi buyuklerinin kalbini kırmaz, arayıp sormadığı buyukleri varsa onları arar ve onlardan hal hatır sorar ki ara uzamasın Ruyasında ananesi tarafından takdir edilen kişi bir işte terfi olarak yukselmese bile maaşında veya iş koşullarında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Anneanne Sütlacı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 litre su1 su bardağı pirinç1.5 su bardağı şeker Anneanne Sütlacı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle su ve pirinç tencereye alınır. Pirinç suyu çekene kadar pişirilir. Süt eklenir. Kaynamaya başlayınca şeker ilave...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt