Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler Gunu İle İlgili Maniler

0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Anneler Gunu Manileri

Annenin evlada yanar yureği,
Annedir her zaman evin direği,
Anneler evlada yapar boreği,
Anneler Anneler canım anneler,
Anneler kutsaldır hanım anneler

Maniciyim, mani
Benim annem bir inci
Ben annemi cok severim,
Her anne cocuğuna bir inci

Odalar da dizi dizi,
Ben cok severim annemi
Anneler gunu gelince,
Koşar operim elini

Sen inci mercan mısın?
Cicek gibi kokar mısın?
Dertlerime ilac mısın?
Soyle melek misin, annem misin?

Annedir dunyada sevginin ağı,
Anneyle kurulur aile bağı,
Anne evlat icin deliyor dağı,

alıntı

Similar threads

Anneler İçin maniler Sen inci mercan mısın? Çiçek gibi kokar mısın? Dertlerime ilaç mısın? Söyle melek misin, annem misin? Odalar da dizi dizi, Ben çok severim annemi Anneler günü gelince, Koşar öperim elini Maniciyim, mani Benim annem bir inci Ben annemi fazla severim, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Anneler Gunu Sozleri Kısa Anneler Gunu Sozleri Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı Onları hic soldurmadım annem Anneler gunun kutlu olsun Benim bitanecik tatlı annem, senin cocuğun olduğum icin her zaman gurur duydum Ellerinden operim Annem senin sevgin dunyamı ısıtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Anneler Gunu Sozleri Anneler Gunu Mesajları 2019 Sevginle Kalbimde actığın cicekler hic solmayacak canım Anneciğim Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Canım Annem Anne hakkı odenmez Sevmeye omur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Anneler Gunu Kutlama Mesajları Anneler gunun kutlu olsun ANNEM! Her zaman soylemesem de seni cok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun Hırcınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gonullu paylaşan annem hakkını nasıl oderim Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN NEREYE GIDERSEM GIDEYIM ISIGININ ALDTINDA SEVGINLE UYUDUM DOGRU YOLU BULDUMSENI SEVIYORUM ANNE SEN VARKEN BEN YOKTUMSEN ACKEN BEN TOKTUMSIMDI DE SONRA DA BASIMIN TACI ANNEMSENI HEP SEVECEGIM BEN OLENE DEGINANNELER GUNUN KUTLU OLSUN SENI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt