Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anneler gunu sozleri

Anneler gunu sozleri
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Anneler Gunu Sozleri

Anneler Gunu Mesajları 2019

Sevginle Kalbimde actığın cicekler hic solmayacak canım Anneciğim

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Canım Annem

Anne hakkı odenmez Sevmeye omur yetmez Butun dunya benim olsa bir tane Annem etmez

imagesannelergunusozleri20195ad951e9a7232

Gulduğunde gulen,Ağladığında ağlayan,Benim icin yaşayan Dunyadaki en buyuk şansım ,Meleğim Canım Annem

Hırcınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gonullu paylaşan annem hakkını nasıl oderim

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler gunun kutlu olsun

Anneler gunun kutlu olsun Annem! Her zaman soylemesem de seni cok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun

Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı Onları hic soldurmadım annem Anneler gunun kutlu olsun
imagesannelergunusozleri20195ad951eaacf80

Eğer bana gozlerınle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın Anneler gunun kutlu olsun

Anneciğim seni ben ciceklerden yemişten ve klasık dortluklerde anlatıldığından daha cok fazla severim, seni coook severim

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim Anneler gunun kutlu olsun

Fedakarlık, sevgi, sabır ve guzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim

Yureğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin cok teşekkurler canım anneciğim Anneler gunun kutlu olsun

imagesannelergunusozleri20195ad951ebc1bfb

858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt