Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annem çok hasta :(

Annem çok hasta :(
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Annem çok hasta :( Annem fazla hasta melekler takriben 2 senedir iyileşemiyo hayat dolu şen cıvıl cıvıl annemden eser kalmadı herşeyin başı sağlıkmış gerisi boşmuş bunu anladım hastahaneden yeni çıkardık ama ne yaptıysak toparlayamıyor psikolojik çare gördü ve görmeye devam ediyor çok baskı bi hayat mücadelesi verdi bu güne dek her zaman onların yükü yüzünden oldu benim de hayatım alt üst oldu üniversitede okurken evlendim ben bi de bebişimiz oldu annem bebeğimize bakıyordu şimdi ona bakacak kimse olmadığı için okula da devam edemiyorum bi yana annem bi yandan bebek bi yana okul bi yana hayatı düşünmekten fazla yoruldum bunaldım daraldım işin garibi içimi dökecek kimsede yokannemcokhasta5c51841244947alt :( Frown :( sizlerde dua edin olur mu Ve herkese tavsiyem ne olursa olsun hayatın yükü aşağı tek başınıza ezilmeyin karoser kaldıramıyo bi zaman sonradan kimsenin sizi üzmesinede müsade vermeyin heleki karşımdaki üzülmesin diye kendinizi yıpratmaya kalkmayın sonunda kendinizden fazla şey gidiyo lakin başka hiç birşey olmuyor değişmiyor annem bir an önce iyileş bundan böyle ne olurannemcokhasta5c51841244947alt :( Frown :(  

858,505Konular
982,830Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt