Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antakya Kerebiçi (Orijinal Tarif)

Antakya Kerebiçi (Orijinal Tarif)
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
antakya-kerebici-orijinal-tarif.jpg

Antakya Kerebiçi (Orijinal Tarif) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • Yarım su bardağı su
  • Yarım çay kaşığı karbonat
  • Alabildiği kadar un
İçi için;
  • Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz
  • Yarım çay kaşığı tarçın

Antakya Kerebiçi (Orijinal Tarif) Tanımı Yapılışı

  1. Bir su bardağı zeytinyağına yarım su bardağı suyu ekleyip uygunca karıştırın.
  2. Büsbütün birbirine girip homojen bir karışım olana kadar devam edin.
  3. Bu kademeyi biraz uzun tutarsanız düzgün olur içine yarım çay kaşığı karbonat katıp karıştırın.
  4. Yavaş yavaş ununu ekleyip kurabiye hamurundan biraz daha sert biçim alabilecek bir hamur elde edin.
  5. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizde oyun içlerine ceviz doldurup biçim vererek kapatın.
  6. 175 derece evvelden ısıtılmış fırında denetimli olarak pişirin (üstü kızarana kadar)fazla sertleşme den fırından alın.
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt