Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antalya’da Pitbull Cinsi Köpek 11 Aylık Bebeğin Yanağını ve Kulağını Kopardı

Antalya’da Pitbull Cinsi Köpek 11 Aylık Bebeğin Yanağını ve Kulağını Kopardı
0
52

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-c952bd9f5bae54a54b0d71715e5e5e68f1ebea9b.jpg

Antalya’da pitbull cinsi bir köpek, 11 aylık bebeğe saldırarak yanağını ve kulağını kopardı, çocuğunu kurtarmak isteyen babanın da kolu ve bacağını yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan baba ve bebeğine onlarca dikiş atıldı. Köpeğin sahibinden şikayetçi olduğunu belirten baba, bebeğinin hala olayın şokunda olduğunu tabir ederek, “Hayatı boyunca taşıyacağı bir iz kalacak. Oğlum yavru kedi görünce bile korkuyor” dedi.

Olay, 7 Ekim Perşembe günü saat 19.30 sıralarında Konyaaltı ilçesinde yaşandı. 

Bir cadde üzerinde market işleten Hasan Kaçar’ın (33) eşi Sevim Kaçar (26), 11 aylık bebeği Sadrettin ile birlikte markete gelen müşteriye bakmak istedi. 

Argümana nazaran, tıpkı mahallede yaşayan A.T.O., pitbull cinsi köpeğiyle birlikte marketin önüne geldi. Köpek burada bir anda market içindeki bebeğe saldırdı. Sesleri duyup gelen baba Hasan Kaçar da köpeğin saldırısına uğradı. 

Olay sonrası köpek ve sahibi olay yerinden ayrılırken, baba Kaçar kolundan ve bacağından, bebeği de yüzü ile kulağından yaralandı. Ambulansla Akdeniz Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi gören baba ve bebeği, onlarca dikiş atıldıktan sonra taburcu edilip meskenlerine geri döndü. 

Aile, köpeğin sahibinden şikayetçi oldu.

“15-20 metre sürükledi” ????

Olayı anlatan baba Hasan Kaçar, “Eşim bebekle birlikte müşteriye bakmaya girdi. Köpek sesleri geldi, ön tarafa geldim. Pitbull cinsi bir köpek, sahibiyle birlikte geliyordu fakat ağzında rastgele bir müdafaası yoktu. Evvel diğer bir köpekle arbede ettiler. Daha sonra adam köpeğini tasmasından tutup bizim girişe köpekle birlikte geldi. Orada tasmasını bırakınca direk olarak benim bebeğimin üzerine gitti. Yüzünü eksiksiz parçaladı, gerisinden yetişmeye çalıştım fakat ne yazık ki yetişemedim. Benim de bacağıma ve koluma saldırdı. Kolumu bırakmayıp 15-20 metre kadar sürükledi” dedi.

“Hayatı boyunca taşıyacağı iz kalacak”

Bebeğinin durumunun uyguna gittiğini lakin hala kaygısının devam ettiğini belirten Kaçar, “Ne yazık ki hayatı boyunca ileride taşıyacağı bir iz kalacak. Benimle 2-3 gündür yan yana gelmeye başladık. En ufak bir ses olsun çabucak ağlamaya başlıyor. Kedi gördüğünde bile ortalığı ayağa kaldırıyor. Travma yaşıyor. Bu biçim köpekleri nasıl besliyorlarsa, sahip çıkmaları da gerekiyor. Şahsın ceza almasını istiyorum” diye konuştu.

Kaçar, şikayet sonrası köpeğin sahibinin kontrollü özgürlükle özgür bırakıldığını da kelamlarına ekledi.

“Elmacık ve çene kemiği görünüyordu”

Anne Sevim Kaçar da, köpeğin saldırmasının akabinde oğluna birinci başta bir şey olmadığını sandığını anlatarak, “Köpekle burun buruna geldik. Eşim bağırınca çocuğumu geriden tutup kaldırdım. Birinci başta görmedim bir şey ancak sonra baktığımda eksiksiz elmacık ve çene kemiği görünüyordu, kulağı sallanıyordu. O esnada sahibi köpeği tuttum, tutmadım ortasında duruyordu. Eşimi de baya bir sürükledi” tabirlerini kullandı.

“Yavru kedi görünce bile korkuyor”

O gün yaşanılanlardan sonra bebeğinin kalabalık ortamlardan korktuğunu aktaran Kaçar, “Yüksek sesle konuşulmasına reaksiyon veriyor. Olağanda bizim oyun köpeğimiz var, ondan bile korkuyor artık. Bu travmayı atlatmamız için tabipler üstüne gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi. Geçen gün markete soktuk ve küçük yavru kedinin markete girdiğini görünce çığlık bastı. Bebeğimin yüzünde ve kulak kısmında dikişler var şu an. Yarası açık bırakıldı. Çok bir halde iz kalacak” dedi.

Anne Kaçar, oğlunun markete her geldiğinde olayı anlatmaya çalıştığını da kelamlarına ekledi.

Atak öncesi ve sonrası güvenlik kamerasında

Öte yandan, köpeğin hücumdan evvel sahibiyle markete gidiş anı ve ataktan sonra tıpkı yol üzerinden dönüş anı güvenlik kameralarına yansıdı.