Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antep fıstığı & Kakaolu Zebra Kek

Antep fıstığı & Kakaolu Zebra Kek
0
104

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Antep fıstığı & Kakaolu Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler

Herkese merhaba bugün tekrar farklı bir sunum ile geliyorum.Fıstık ve kakaonun ahengi bir şahane
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 çay bardağı antep fıstığı
  • 1 yemek kaşığı dark kakao

Antep fıstığı & Kakaolu Zebra Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle yumurta ile şekeri köpürene ve beyazlaşana kadar çırptım sonra sırayla sıvı yağ,süt,vanilya,kabartma tozu ve azar azar un ekledim ve karıştırdım klasik kek karışımını elde ettim.
  2. Ardından 2 başka kasede kek harcını paylaştırdı.
  3. Fıstıklı harcım için 1 çay bardağı antep fıstığı tozu ekledim ve kakaolu harç için 1 yemek kaşığı fark kakao ekledim ve karıştırdım. 2 başka kek karışımını sıkma torbasına başka ayrı koydum.
  4. Baton kek kalıbımı yağladım ve bir fıstıklı bir kakaolu olmak üzere sırayla itinasız biçimler vererek harcımı kalıbıma aktardım.
  5. Üzerine iri kıyılmış antep fıstığı serptim ve evvelden ısıtılmış fırında 160 -170 derecede yaklaşık 40 dk pişirdim.Denemenizi tavsiye ederim. ❤️
Antep fıstığı & Kakaolu Zebra Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kakaolu Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler 4 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı süt1 su bardağından iki parmak eksik sıvı yağÇeyrek su bardağı ılık su2 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 yemek kaşığı kakao2 su bardağı un artı olarak bir yemek kaşığı da beyaz harcın içineBorcamı yağlamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Kakaolu Pamuk Kek Tanımı İçin Materyaller 4 adet yumurta2 su bardağından 2 parmak eksik şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı sütYarım su bardağı su1 pk vanilya1 pk kabartma tozu3 yemek kaşığı kakao2.5 su bardağı + 2 yemek kaşığı un Üzerini süslemek için; Çilek, toz antep fıstığı (yerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler 4 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt ve yoğurt karışımı2, 5- 3 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilin Kakaolu kısım için; 3 yemek kaşığı kakao3 yemek kaşığı süt Zebra Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı şekerYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı su1 su bardağı süt2 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 su bardağı un1 yemek kaşığı kakao Zebra Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri düzgünce çırpın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Zebra Kek Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao Zebra Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şeker derince bir kap içerisine alınır, mikser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt