Antep Fıstıklı Pudingli Yanardağ Kurabiye (Kıyır Kıyır) Tanımı İçin Gereçler
- 125 gram tereyağı
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 paket antep fıstıklı puding
- 2 su bardağı nişasta
- 6 yemek kaşığı un
- 1 paket kabartma tozu
- Benmari metodu eritilmiş çikolata
- 1 kaşık nutella
Antep Fıstıklı Pudingli Yanardağ Kurabiye (Kıyır Kıyır) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Katı gereçler hariç bütün materyalleri bir kaba alın ve karıştırın.
- Akabinde katı gereçleri ekleyin ve yoğurun.
- Unu denetimli ekleyin yumurtanızın büyüklüğüne nazaran un ölçüsü değişecektir.
- Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın ve mikser teli ile üzerine form verin.
- 180 derecede alt üst ayarda pişirin.
- Soğuduktan sonra üzerlerine erittiğiniz çikolatayı dökün.
Antep Fıstıklı Pudingli Yanardağ Kurabiye (Kıyır Kıyır) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı