Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Antep Tava (Karma Kebap)

Antep Tava (Karma Kebap)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
antep-tava-karma-kebap-1.jpg

Antep Tava (Karma Kebap) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 patates
  • 1 soğan
  • 1 biber
  • 5-6 diş sarımsak
  • 150-200 gram kuşbaşı et
Sosu için:
  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Kekik
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Tuz
  • Karabiber

Antep Tava (Karma Kebap) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikli olarak patates, soğan ve biberler küp küp doğranır.
  2. Artık sebzeler hazır olduğuna nazaran tepsiye kuşbaşı et ve sebzeler koyulur.
  3. Diğer yandan sosu hazırlanır. Tüm gereçler uygun bir kapta hiç topak kalmayacak biçimde karıştırılır ve tepsideki et ve sebzelere ek edilerek karıştırılır.
  4. Islatılmış yağlı kağıt tepsiye koyulur. Sebzeler yumuşayana kadar 180 derece evvelce ısıtılmış fırında bu türlü pişirilir.
  5. Yumuşadıktan sonra yağlı kağıt çıkarılır ve kızarması için tepsi tekrar fırına koyulur üzeri kızaran yemek artık hazırdır. Afiyet olsun ????????.
Antep Tava (Karma Kebap) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt