Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Antibiyotik Kullanımı

Antibiyotik Kullanımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhabalar, benim bahar alerjim var Birkaç gündür kulak ve boğaz ağrım var Büyük ihtimalle üst solunum yollarında enfeksiyon başladı Halihazırda kronik prostatit için antibiyotik alıyordum zaten Solunum yolları enfeksiyonunu da antibiyotikle tedavi etmek gerekecek büyük ihtimal Antibiyotik kullanırken kulakta enfeksiyon başlaması, kullandığım antibiyotiğe karşısında dirençli olduğunu mu gösterir? Kullandığım antibiyotiğin yanında başka bir antibiyotik mı kullanacağım?

Pazartesi günü doktordan randevu aldım ama gerçi sizlere de danışmak istedim

Similar threads

Bakterilerin antibiyotiğe karşı direnç geliştirdiği çağda hayat korkutucu görünüyor; fakat felaketten kaçınmanın yolları da var Bakterilerin antibiyotiğe karşısında direnci, bizim antibiyotiği bu kadar yaygın kullanmaya başlamamızdan fazla daha eskilere dayanıyor Günümüz bakterilerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Hangi antibiyotiğin hangi hastalığa karşı etkili olduğu nasıl tespit ediliyor? Antibiyotikler küçük çocuklarda nasıl kullanılmalı? Yanlış kullanıldığı için mikroplar akıllandı DOKTORA SORMADAN ANTİBİYOTİK ALMANIN 8 ZARARI Antibiyotikler herhangi bir bakteri (mikrop) tarafından, başka saldırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Antibiyotik direnci, modern tıpta ciddi ve büyüyen bir sorundurBununla ilgili son günlerde Televizyonda dikkat çekici haberler yayınlanmaktadır Antibiyotikler bakterilerin büyümesini yok eden veya yavaşlatan ilaçlardır Antibiyotikler soğuk algınlığı, grip ve çoğu öksürük gibi viral...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
*Bu makalenin daha detaylı haline 2005 tarih 64 sayılı "Dişhekimliği Dergisi"nin 42-46. sahifelerinden ulaşılabilir. Topluluk sıhhati açısından antibiyotik direncinin değeri daha evvel hiç olmadığı kadar artmıştır. Zira tek bir organizmada çok sayıda ilaca karşı gözlenen direnç, tedavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Prof. Dr. Hüseyin Güvenç; çocuklarda üst solunum yolun enfeksiyonu, gereksiz yere antibiyotik kullanımı, çocuklarda solunum yolu enfeksiyonlarının zatürreye etkisi, zatürre hastalığının nedenleri ve tedavisi, çocuklarda boğaz enfeksiyonu ve çocuklarda yüksek ateş hakkındaki soruları yanıtladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt