![antrikotlokum-lezzet-3.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/02/23/antrikotlokum-lezzet-3.jpg)
Antrikot( Lokum Lezzet) Tanımı İçin Materyaller
- 4-5 kesim antrikot
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarim çay kaşığı kekik
Antrikot( Lokum Lezzet) Tanımı Yapılışı
- Yağ sarımsak ve baharatlar geniş bir tabağa alınıp karıştırılır.
- Akabinde etler ek edilip marina edilir üzerini strecleyip 1 saat bekletip evvelce ısıtılmış tavada yada tost makinesinde pişirip servis edebilirsiniz (üzerine varsa sarımsaklı tereyağı ek edip servis edebilirsiniz).