Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aöf Dikey Geçiş

Hoş geldin! Mehmetakgun tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Aöf Dikey Geçiş
0
173

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Aöf Dikey Geçiş şartları,Aöf Dikey Geçiş nasıl yapılır,Aöf Dikey Geçiş hakkında bilgi

AÖF Düşey Geçiş

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesi önlisans programları mezunları, İktisat İşletme Fakültelerinin 3 sınıfına ilk elden tescil ya da lisans öğrenimine hazırlık programına dikey geçiş için Anadolu Üniversitesine başvurarak tescil yaptırabilirler

KAYIT ADIMLARI

* Başvuru şartlarını taşıyorsanız başvurunuzu internet üzerinden yapınız
* Tescil için gerekli belgeleri hazırlayınız
* Öğrenim bedellerini bankaya yatırınız(Öteki belgeleri tamamladıktan sonradan yatırmanız tavsiye edilir)
* AÖF bürosuna artan bir şekilde kaydınızı yaptırınız

AÖF iNTERNET SİTESİ
AÖF DÜŞEY GEÇİŞ *

Similar threads

Polis Iş Yüksek Okulu mezunları Dikey Geçiş PMYO düşey geçiş PMYO mezunları, Anadolu Üniversitesi ve Güvenlik Genel Müdürlüğü aralarında yapılan protokol doğrultusunda Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Bölümlerine sınavsız olarak düşey geçiş hakkına sahipler Kayıt hemencecik AÖF...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Açıköğretim dikey geçiş bölümleri nelerdir Açıköğretimde hangi bölümlere düşey geçiş yapılır Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesi önlisans programları mezunları, İktisat İşletme Fakültelerinin 3 sınıfına ilk elden kayıt veya lisans öğrenimine hazırlık programına dikey geçiş için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Lisans Öğrenimlerine Hazırlık Programı kaldırıldımı Dikey geçiş kalktımı, Sınavsız geçiş kalktımı 2019 Sınavsız geçiş kalktı mı Yükseköğretim Kurulu (YÖK), meslek yüksekokulları ve açıköğretim ön lisans programları mezunlarından lisans öğrenimine başlangıç hakkı elde edenlere uygulanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
2008 öğretim yılı internet başvurusu ve kayıt duyurusu lise başvuruları ne zaman lise kayıtları kayıtları ne süre başlayacak üniversite üniversite başlayacak 2008 ÖSS sonuçlarına tarafından bu yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Uzak Eğitim veren Bölümlerine yerleştirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
ÖĞRETİM GİDERİ VE CARİ HİZMET MALİYETLERİNE ÖĞRENCİ KATKI PAYI TUTARLARI Fakülte BölümÖğretim Gideri (1 taksit)Cari Hiz Mal Öğr Katkı Payı (1 taksit)Öğretim Gideri (2 taksit)Cari Hiz Mal Öğr Katkı Payı (2 taksit)İKTİSAT İKTİSAT18500 YTL4000 YTL18000 YTL3900 YTLİKTİSAT MALİYE18500...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,332Kullanıcılar
keremeiSon üye
Üst Alt