Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

- AÖF Kayıt Tarihleri

- AÖF Kayıt Tarihleri
0
165

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
20192019 AÖF Tescil Tarihleri

Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklamada ‘Jandarma Meslek Eğitimi Önlisans programına tescil hakkı olanların ’, ‘Anadolu Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı ile kayıt hakkı kazananların ’ ve ‘Af zarfında başvurup başvurusu kabul edilen adayların ’ internet başvuru formu ve tescil işlemlerinin ‘İnternet başvuru ’ ve ‘AÖF bürolarına kayıt ’ elde etmek üzere iki aşamada gerçekleşeceği belirtildi

Kayıtlar 214 Eylül 2019 tarihleri aralarında başlayacak Bu tarihlerde kayıt yaptıramayanlar mazeret ifade ederek 1617 Eylül 2019 tarihinde tescil yaptırabilirler *

Similar threads

20192019 AOF Kayıt Tarihleri images20192019aofkayittarihleri5ad102da53b8d Anadolu Universitesinden yapılan acıklamada ‘Jandarma Meslek Eğitimi Onlisans programına kayıt hakkı olanların’, ‘Anadolu Universitesi Yurtdışı Oğrenci Giriş Sınavı ile kayıt hakkı kazananların’ ve ‘Af kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
2008 öğretim yılı internet başvurusu ve kayıt duyurusu lise başvuruları ne zaman lise kayıtları kayıtları ne süre başlayacak üniversite üniversite başlayacak 2008 ÖSS sonuçlarına tarafından bu yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Uzak Eğitim veren Bölümlerine yerleştirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Üniversite kayıt için zorunlu belgeler Üniversite kayıtları ne süre başlıyor 2019 Üniversiteyi kazanan adayların tescil işlemleri tüm üniversitelerde 59 Eylül 2019 tarihleri aralarında yapılacak Üniversitelerdeki her program için bambaşka tescil tarihi belirlendiğinden, adayların sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Aöf tescil onarım işlemleri Aöf tescil yenileme tarihleri 2019 aöf tescil onarım ne süre Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde tescil yeniletecek öğrenciler , Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı 1 taksitlerini (ya da tamamını) 20192019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
2019 Açık Öğretim Kayıtları ne süre Açık öğretim kayıt tarihleri 2019 2019 aöf yeni kayıt tarihleri 2019 aöf tescil onarım tarihleri Anadolu üniversitesi için 20192019 öğretim yılı planlanan Öss sonucuna göre yenit tescil için internet kullanım ve tescil tarihleri açıklandığı andan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,557Kullanıcılar
isocan30Son üye
Üst Alt