Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apartmanda evcil hayvan yonetmeliği

Apartmanda evcil hayvan yonetmeliği
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Apartmanda evcil hayvan yonetmeliği hakkında kısa bilgi

Konuyla ilgili oncelikle apartman yonetim planı iyi okunması gerekmektedir

Apartman yonetim planı apartmanın inşası bittikten sonraki ilk toplantıda yapılmalıdır Yani apartman kac yıl once inşa edildiyse, o ilk toplantıda evcil hayvan beslenemez diye bir karar yonetim planına konulmuş ve kat sahipleri tarafından imzalanmışsa yapılabilecek fazla bir şey bulunmamaktadır

Şikayet oncesinde konulan yani sonradan konulan kararların her hangi bir hukmu bulunmamaktadır

Similar threads

Apartmanda evcil hayvan yönetmeliği hakkında kısa veri Konuyla ilgili ilk olarak apartman idare planı iyi okunması gerekmektedir Apartman yönetim planı apartmanın inşası bittikten sonraki ilk toplantıda yapılmalıdır Yani apartman kaç yıl önce inşa edildiyse, o ilk toplantıda evcil hayvan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Apartman hayatının kuralları Apartmanda yaşayanların uyması gereken kurallar APARTMAN HAYATINDA KİRACI VEYA KAT MALİKİ DİĞER SAKİNLERİ RAHATSIZ EDERSE NE YAPILABİLİR? Oncelikle rahatsızlık veren kişi veya kişilerin uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Apartman yaşam kuralları Apartmanda yaşamanın kuralları nelerdir APARTMANDA KİRACI YA DA KAT MALİKİ DİĞER SAKİNLERİ RAHATSIZ EDERSE NE YAPILABİLİR Rahatsızlık veren kişi yada kişilerin oncelikle uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin mutlaka olaydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Apartmanda Kedi Beslemek yasak mı Evcil hayvan beslemek herkesin en doğal hakkıdır Ancak beslediğiniz evcil hayvan, diğer insanlara zarar veriyorsa, onlara karşı saldırgan tavırları varsa, apartman bahcesi, asansor, koridorlar gibi ortam mekanları kirletiyorsa apartman sakinlerinin bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Apartmanda hayvan beslemek Apartman dairesinde kopek beslemek ne kadar doğru biraz olsun duşunmek grekiyor benceBahceli bir eviniz varsa kopek beslemnizde herhangi bir problem yoktur fakat dairede kopek bakımı hem zor olacaktır hem cevrenizde yaşayan insanları komşularınızı rahatsız eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt