Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apartmanda Guvercin Beslemek

Apartmanda Guvercin Beslemek
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Apartmanda guvercin beslenir mi
Apartmanda guvercin beslemek yasal mı

Yonetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yonetim planında ne tur evcil hayvanların beslenebileceği ozel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hicbir şartla beslenemez

981983 tarihli ve 2872 sayılı Cevre Kanununa ve ilgili yonetmeliklere gore cevre ve insan sağlığına zarar veren, kişilerin huzur ve sukUnunu, beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde gurultu yapan fabrika, işyeri, atolye, eğlence yerleri gibi muesseseleri tutanak duzenleyerek yetkili mercilere bildirmek ve bu konuda kendisine verilen gorevleri yerine getirmek

Eğer apartmanınızda guvercin besleyen varsa ve siz bundan şikayetci iseniz ve butun uyarılarınıza rağmen hala beslemeye devam ediyorsa guvercin beslediğine dair tutanak ve kanıt ile savcılığa suc duyurusunda bulunabilirsiniz

Similar threads

Apartmanda güvercin beslenir mi Apartmanda güvercin beslemek yasal mı Yönetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yönetim planında ne nesil evcil hayvanların beslenebileceği özel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hiçbir şartla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Apartmanda hangi hayvanları besleyebiliriz? Apartmanda beslenecek evcil hayvanlar Yonetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yonetim planında ne tur evcil hayvanların beslenebileceği ozel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hicbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Apartman yaşam kuralları Apartmanda yaşamanın kuralları nelerdir APARTMANDA KİRACI YA DA KAT MALİKİ DİĞER SAKİNLERİ RAHATSIZ EDERSE NE YAPILABİLİR Rahatsızlık veren kişi yada kişilerin oncelikle uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin mutlaka olaydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Apartmanda Kopek Beslemek Yasakmıdır Yonetim planında bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek beslemesi mumkun değildirYonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Apartmanda Kedi Beslemek yasak mı Evcil hayvan beslemek herkesin en doğal hakkıdır Ancak beslediğiniz evcil hayvan, diğer insanlara zarar veriyorsa, onlara karşı saldırgan tavırları varsa, apartman bahcesi, asansor, koridorlar gibi ortam mekanları kirletiyorsa apartman sakinlerinin bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt