Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabaşı Çorbası Ve Hamuru

Arabaşı Çorbası Ve Hamuru
0
50

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
arabasi-corbasi-ve-hamuru-1.jpg

Arabaşı Çorbası Ve Hamuru Tarifi İçin Malzemeler


Hamuru için
  • 1 su bardak un
  • 5 su bardak su
  • Tuz
Çorbası için
  • Bütün tavuk
  • Yağ
  • 1 yemek kaşık un
  • 1.5 yemek kaşık salça
  • Su
  • Pul biber toz
  • Tuz

Arabaşı Çorbası Ve Hamuru Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 3 bardak suyu kaynamaya koyuyoruz.
  2. Ayrı bir tabakta 2 bardak su ile 1 bardak unu çırpıyoruz ve kaynayan suyun içine döküyoruz.
  3. Biraz tuz atıp 15 dakika boyunca durmadan karıştırıyoruz.
  4. Altını hafif kısığa alınız.
  5. Daha sonra borcama veya tepsiye döküp soğumaya bırakınız.
  6. Çorbası için.Tavuğu düdüklüde haşlıyoruz haşlanan tavuğu didiyoruz.
  7. Başka bir tencerede yağ ile unu kavurup salça ile karıştırıyoruz.
  8. Çorbamızın olmasını istediğiniz miktara göre suyunu koyuyoruz.
  9. Kaynayınca tavukları baharatları atıyoruz 5 dakika daha kaynatınca hazırr????.
Arabaşı Çorbası Ve Hamuru Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt