Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aramıyom artık artık

Aramıyom artık artık
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başka bi yer bulamadım Cevap bulmak amacıyla buraya yazıyorum
Annem ablam evlenince (haliyle evdeki en sağlam pc gidecek) yeni bilgisayar alcağım dedi Sınırım 1500 tl Önerdiğiniz bi bilgisayar varmı şunlara uysunda
W8
Laptop
610 saat pil ömrü
Sağlam bi bilgisayar (510 oyunda anca avaşlamaya başlayacak)
Bluetooth WiFi
En az C ve D diskleri toplam 400 gb
RAM : 34gb
işlemci fln sağlam bişey olsun anlamam ben
W7 nin puanlamasına göre 5 üzerinden 4,5 alacak
Numerik tuş takımı olacak
klawyesi böyle yada böyle
klavye1: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
klavye2: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
WebCam ve CD oynacıtısı Acer Extensa 5630 daki gibi olursa iyi olur

AMAN SİZEMİ KALDIK KALA KALA BEN GİDİYOM BAŞKA FORUMA Bİ CEVAP BİLE BULAMADIM NASI Bİ FORUMDUR BU BİDE KONUYU KİLİTLİYONUZ ARTİST GİBİ

Similar threads

Başka bi yer bulamadım Cevap bulmak amacıyla buraya yazıyorum Annem ablam evlenince (haliyle evdeki en sağlam pc gidecek) yeni bilgisayar alcağım dedi Sınırım 1500 tl Önerdiğiniz bi bilgisayar varmı şunlara uysunda W8 Laptop 610 saat pil ömrü Sağlam bi bilgisayar (510 oyunda anca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bu konuya cevap vercek arkadaşlardan tek ricam Cok cok iyi bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın Neyse Benim 2 milyarlık bir bütçem var Ve biliyorsunuz neredeyse her hafta oyunlara güncelleme vs geliyor ve kasıyor Ben beni 34 sene boyunca götürecek bi bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna bastığımda siyah ekranların yerine bu ekran çıkıyor bu şekildede açılmıyor bilgisayar sürekli renk değiştirip duruyor bi kaç defa kapatıp açtıktan sonra hiç bişey yokmuş gibi normal açılıyor sebep ne olabilir ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra ekranın bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Konuyu yanlış bi yere açmış olabilirim bilmiyorum özür dilerim onun için 2500 tl gibi bi bütçem var(belki 100200 artabilir) oyun için beni 45 yıl götürebilecek bi bilgisayar arıyorum Günümüz ve sonrası yıllardaki oyunları zorlanmadan kaldırabilecek türden bi leptop Aklımda bu ürün var Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar bende dandik bi bilgisayar bunun işlemcisini değiştiricem fakat ben şu işlemciyi almak istiyorum 2çekirdekli ama anakart destekler mi acaba Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız buda anakartın özellikleri: bu işlemciyi almamım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt