Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarım açılırken ekranın aldığı renk böyle

Bilgisayarım açılırken ekranın aldığı renk böyle

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna bastığımda siyah ekranların yerine bu ekran çıkıyor bu şekildede açılmıyor bilgisayar sürekli renk değiştirip duruyor bi kaç defa kapatıp açtıktan sonra hiç bişey yokmuş gibi normal açılıyor sebep ne olabilir ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra ekranın bazı kısımlarında piksellerde dalgalanma gibi (çok dikkatli bakılıdığında farkediliyor) birşey oluyor monitorde bi problem yok onu test ettim
anakartım asus p5k se
ekran kartı atı x1650
2*512 mb Ram
80gb+500gb hard disk

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba iyi forumlar Ben Asus x550jk xo012d ürün kodlu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum İçinde kendiliğinden gelen 5400rpm 500gb hard disk var Hard disk ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen varsa laptopun linkinin buraya koydum Bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhaba iyi forumlar Ben Asus x550jk xo012d ürün kodlu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum İçinde kendiliğinden gelen 5400rpm 500gb hard disk var Hard disk ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen varsa laptopun linkinin buraya koydum Bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Evet iyi akşamlar Konu şu : 2007 çıkışlı core2 duo işlemcili ( Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) Anakart : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız power supply: 250 W önerilere açığım ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,510Konular
982,876Mesajlar
30,657Kullanıcılar
hte1994Son üye
Üst Alt