Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arap Birliği'nden Erdoğan'a destek

Arap Birliği'nden Erdoğan'a destek
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arap Birliği'nden Erdoğan'a takviye 1549059255 1549059255 arapbirligindenerdoganadestek5c54c4bc1b90barapbirligindenerdoganadestek5c54c4bc1b90b http:staticguncelnetarchive5906feKyd6o7xhO Arap Birliği Genel Sekreteri Musa, Erdoğan'ın Davos'taki paneli terk etme konusunda haklı olduğunusöyledi Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa AP'ye yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın hareketinin anlaşılması mümkünolduğunu belirterek, Sayın Erdoğan anlatmak istediğini söyledi ve ayrıldı Tümü bu Kendisi haklıydıdedi Musa İsrailliler ile ilgili olarak da onlar dinlemezdedi Eski Norveç Başbakanlarından Kjell Magne Bondevik ise Başbakan Erdoğan'ın paneli terk etmesine çok üzüldüğünüsöyledi Bondevik, Şimon Peres'i yıllardır tanıyorum ve Erdoğan'ı da tanıyorum Şimon Peres'i asla hiç bugünkü dek heyecanlı görmedim İsrail'e uluslararası topluluktan çok artı birey kadar saldırıldığını düşündüğünü sanıyorum Kendini tecrit edilmiş hissettidedi Bondevik, Erdoğan'ın (paneli) terk etmesine fazla üzüldüm Bu, durumun ne kadar güç olduğunun bir göstergesidedi Reuters ajansı da haberi, diğer ajanslara benzer şekilde verdi  

858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt