Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arap Saçı Kavurması

Arap Saçı Kavurması
0
85

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
arap-saci-kavurmasi.jpg

Arap Saçı Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • Bir bağ arap saçı
  • 1 tane kuru soğan
  • Yarım su bardağı domates rendesi
  • Bir kaşık karışık salça
  • Tuz
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 1 tane yumurta (istenirse)
  • Zeytinyağı

Arap Saçı Kavurması Tanımı Yapılışı

  1. Evvel otun kalın olan uç kısımlarını kesip hem yeşil hemde kestiğimiz uçları güzelce yıkayalım.
  2. Başka yandan soğanı güzelce kavuralım kış için yeşil biber hazırlamıştım (buzlukta. ) onuda ekleyip kestiğimiz ve ince ince doğradığımız uç kısımları tavaya ekleyelim .
  3. Güzelce karıştırıp bir kaç dakika yumuşaması için kapağı kapatıp pişirelim.
  4. Bir kaç dakika sonra küçük küçük doğranmış yeşil kısımları da ekleyip salçasını ve domatesi tuz ile birlikte harmanlayıp bir kaç dakika sararması için bırakalım.
  5. Bir kaç dakika sonra sıcak suyunu ekleyip kıvam alıncaya kadar pişirelim.
  6. Yaklaşık beş dakika sonunda istenirse yumurta kırılabilir.
  7. Üstüne hafif pul biberle servis yapılır.
Afiyet olsun ????????????????????.
 
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt