Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arapca Oğrenmek Ne Kadar Surer

Arapca Oğrenmek Ne Kadar Surer
0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arapca Oğrenme Suresi Ne Kadardır

Arapca Ne Kadar Surede Oğrenilir

Arapca'yı oğrenme suresi kişinin, ne oğrenmek istediği ile de ilgili bir konudur Ve ne kadar oğrenmek istediğiniz de onemlidir

Hangi ilim dalı olursa olsun o ilmin oğrenilmesi oncelikle oğrencinin kişisel zekası ve gayretine bağlıdır Oğrenim tekniği ne kadar doğru olursa olsun oğrencinin gayreti olmaksızın başarıya ulaşmak pek mumkun değildir Bu yuzden Arapca oğrenmek isteyen bir talebenin mutlak surette gunluk calışması, Arapca oğrenimine gunluk en az 2 saat vakit ayrılmadılır

Oğrenme surecikişiden kişiye değişir Ayırdığınız zamana gore de değişir Ortalama olarak soylemek gerekirse, uc aylık bir surede başlangıc duzeyinde bilgiler kazanılabilir

6 aylık bir donemde orta duzeyde Arapca bilgiye sahip olmak mumkundur

1 Yıllık bir eğitim sureci bildiğiniz yabancı diller bolumune Arapca'yıda eklemenize yeter, tabi hakkını vererek calışırsanız

İleri duzeyde Arapca oğrenmenin ise sınırı yoktur

Similar threads

Arkadaşlar arapca oğrenmek istiyorum Ama en kolay şekilde nasıl oğrenirim bu konuda yardım ederseniz sevinirim Teşekkurlerrrrrr Cevap: Arapca Oğrenmek Zor mu? Arapca'yı oğrenme suresi kişinin, ne oğrenmek istediği ile de ilgili bir konudur Ve ne kadar oğrenmek istediğiniz de onemlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arapça Öğrenme Süresi Ne Kadardır Arapça Ne Dek Sürede Öğrenilir Arapça'yı öğrenme süresi kişinin, ne öğrenmek istediği ile de ilgili bir konudur Ve ne kadar öğrenmek istediğiniz de önemlidir Hangi ilim dalı olursa olsun o ilmin öğrenilmesi öncelikle öğrencinin bireysel zekası ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Arkadaşlar arapça öğrenmek istiyorum Ama en kolay şekilde nasıl öğrenirim bu konuda yardım ederseniz sevinirim Teşekkürlerrrrrr Cevap: Arapça Öğrenmek Zorlama mu? Arapça'yı öğrenme süresi kişinin, ne öğrenmek istediği ile de ilgili bir konudur Ve ne dek öğrenmek istediğiniz de önemlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Bebeğin Diş Cıkarması, Bebeklerde Diş Cıkarması Ne Kadar Surer, Bebeğin Dişi Ne zaman cıkar Bebeğin Diş Cıkarması Ne Kadar Surer Bazı bebekler erken diş cıkarırken bazıları da diş cıkarma suresi 18 aylık olana kadar uzayabilmektedir Bu durum sizi korkutmasın elbette basit bir tedavisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Etkili Ders Calışma Teknikleri Nelerdir Etkili Ders Calışma Etkili calışma sistemi, gorsel işitsel veya dokunsal sistemlerden hangisine sahip olursa olsun her oğrencinin mutlaka yapmak zorunda olduğu stratejileri icermektedir Başarılı oğrencilerin en onemli başarı sırları işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt