Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ark, iOS’tan Daha İyi Olabilir mi? (Video)

Ark, iOS’tan Daha İyi Olabilir mi? (Video)
0
122

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Honor 20 serisi, Çin’de piyasaya çıktı. Honor, yeni telefonunu iPhone Xs Max’e karşı test etti.

Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşında, Çinli üreticilerin ve tüketicilerin amacında Apple eserleri mekan alıyor. Honor da yeni medyasında, Honor 20 Pro’nun iPhone XS Max’ten daha yeterli olduğuna vurgu yaptı.

Görüntüde, öncelikli olarak her iki cihazda da bütün art plan pratikleri kapatıldı. İnternet temas suratlarında fark olmaması için her iki akıllı telefon da tıpkı kablosuz internet ağına bağlandı.

Testi gerçekleştiren kişi birinci olarak, her iki cihazda da Çin’in içtimaî medya pratiği olan Weibo’nun tatbikine giriş yaptı. Honor 20 Pro, uygulamayı iPhone XS Max’ten evvel göstermeyi başardı.

09623485bb0ce0c7f73a0cfd0a626cb74231dfef.jpeg

Test sorumlusu başkaca Ark derleyicinin performansı ne kadar arttırdığını gösteren birkaç farklı deneme daha yaptı.

Honor 20’nin tanıtım etkinliğinde konuşan Zhao Ming, bu durumu büyük bir gelişme olarak nitelerken, şimdiye kadar iOS’u geçecek işletim sisteminin Android olduğuna inanıldığını söyledi. Ming, Ark derleyiciye sahip Honor 20’den sonra ise iPhone ile tıpkı seviyede, velev birtakım açılardan daha düzgün bir deneyim yaşadıklarını da belirtti.

Honor, Huawei ile epeyce yakın bir firma ve ABD yaptırımlarından zarar gören üreticiler arasında mahal alıyor. Yeni ve güçlü bir işletim sistemi, bu firmaları pazarda tutmak için yardımcı olacaktır.

858,509Konular
980,818Mesajlar
30,679Kullanıcılar
eddeSon üye
Üst Alt