Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşa yazılacak guzel gunaydın mesajları

0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

En guzel Arkadaşa Gunaydın Mesajları ve Arkadaşa Gunaydın Sozleri bulabilirsiniz sayfamızdaSilerde arkadaşlarınıza aşağıdaki gunaydın mesajları ile gunaydın diyebilirsiniz

Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın

Arkadaşların en guzeli artık ac gozlerini Gunun aydın olsun

Koca bir colde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en guzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak Gunaydın

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Gunaydın arkadaşım

Gozlerini bugun oyle bir acki herşey istediğin gibi gitsin arkadaşım Gunaydın

Gunaydın sabahı aydınlatan dostum

Ağlayan Gozlerime Işık Oldun, Tıp kı Yağmur Sonrası Doğan guneş Gibi, Seninle hayatım Gokkuşağı Gibi, Gunaydın Sevgili

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

Her Gunu Seninle Anıyorum Her Sabahı Adınla Bekliyorum her Mesajımı Sana Gun Ağrırken Atıyorum Şimdiki Gibi Gunaydın Arkadaşım

Similar threads

Arkadaşa Gunaydın Mesajları Arkadaşınıza yazılacak en guzel gunaydın mesajlarını sizler icin sayfamzıda derledikSayfamızda aradığınız gunaydın mesajlarını bulabilirsinizSizlerde arkadaşlarınıza guzel bir gunaydın demek istiyorsanız paylaştığımız mesajlardan yararlanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşıma Kısa Gunaydın Mesajları Sevdiğiniz arkadaşlarınıza ozel Gunaydın mesajları derleidk sizler icinArkadaşlarınıza bu guzel kısa mesajlarla Gunaydın demek harika olacaktırBeğeneceğinizi umduğumuz cok guzel Arkadaşa ozel Gunaydın mesajları Arkadaşıma kucak dolusu sevgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Face Gunaydın Mesajları Gunaydın mesajları Face sayfalarınızda sevdiklerinize bu guzel kısa Gunaydın mesajları ile gunaydın deyin Her Gunu Seninle Anıyorum Her Sabahı Adınla Bekliyorum her Mesajımı Sana Gun Ağrırken Atıyorum Şimdiki Gibi Gunaydın Gonlu sevgi dolu dostlara Dostluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
2019 Gunaydın Mesajları 2019 Yılına ozel herkese yazılabilecek en guzel Guandydın Mesajları sizlerle ALT :wwwupluploadsgunaydinbilgisiten6450gunaydinbilgisiten6450ALT Gunaydın guzel insan Gunaydın sana Gun Seninle Guzel Gune Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Gunlerimiz Aydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Gunaydın İle İlgili Guzel Sozler Gunaydın İle İlgili Kısa Sozler Gunaydın İle İlgili Sozler Gunaydın Mesajları gunaydın kısa sozleri sevdiklerinize gunaydın sozleri gunaydın mesajları burada Gunaydın Dudağımdan Asla Gitmeyen Neşe , Gunaydın Dost Kalplerde Acan Buyuk Guneşe , Gunaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,468Konular
981,183Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt