Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşım O kıza Ondan Hoşlandığımı Söylicek ? Sizce Söylesinmi?

Arkadaşım O kıza Ondan Hoşlandığımı Söylicek ? Sizce Söylesinmi?
0
219

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bizim sınıftan kızdan hoşlanıyorum aynı sınıfta arkadaşım var o kıza çıkışta ondan hoşlandığımı söylicekBen ise öbürgün okula bişey olmamış gibi gitçemSadece manzara atçamBaşarı olurmu sizce ?

Similar threads

Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Merhaba Arkadaşlar Ben üniversite hazırlık sınıfındayım Allaha şükür orta düzeyde yakışıklı denilecek birisiyim buğday tenli yeşil gözlü birisiyim Bir kızdan hoşlanıyorum kız bizim karşısında hazırlık sınıfında Okula sırası gelmişken evdeyken tek başıma kaldıgım heryerde kız aklıma geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Abiler liseye ilk başlamıştım bi kız vardı ismi Hilal dost olmuştuk onla takılıyorduk okula beraber gidiyorduk geziyorduk fln knk gibiydik fakat bu kızın lakabı motormuş yeni öğrendim motor dediysem herkesle çıkmış mahallede misal veriyorum 100 erkek varsa 70 iyle çıkmış neyse abi bu kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt