Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar acill tecrubelerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar acill tecrubelerinize ihtiyacım var
0
605

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Arkadaşlar acill tecrubelerinize ihtiyacım var Hamilelik için kan takılı sonucun 7993 ama refarans değerleri 1000 ile 5000 bin arasi doktora çıkamadım çıkmıştı çünkü şimdi ben gebe degilmiyim  

Similar threads

yardımınıza ihtiyacım var? gebeliğimde problem mi var? arkadaşlar bana hafıza verin lütfenbenim sat tarihim 9 aralıkama gebelik şüphesiyle bugün doktora gittim beta hcg değeri 1113 çıktıdoktor ultrasonla baktı kese göremediduyduğum kadarıyla 1500 olmadan kese görülmezmiş sizce doğrumu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
akıntım var kasıklarımda sızı Hamilemiyim Hamilemiyim ben hamilemiyim akıntım var kasıklarımda ağrı var falı Merhaba arkadaşlar,çok heycanlıyım, hamilemiyim bir kaç gündür karnımda bişeyler hissediyorum fakat eşimi bu sefer ümitlendirmemek için ona hiç bir şey söylemedim regl günümün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
lütfen birisi içimi rahatlatcak bişey söylesin: merhaba arkadaşlar ben beta hcg testi yaptırdım 3 kez ve olumsuz çıktı ama içim bi türlü bakımlı etmiyordu ve doktora gittim ama daha önce yumurtalıklarda kist olduğu için gidiyordum yine öyle gibi gittim ve ultrasonla yumurtalıklara baktı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yahut deliricem benim derdim iş yerimle ocak ayından beri burdayım fakat sanırım bundan böyle dayanamıyorum yaptıkları her şeye dayanıyodum lakin bundan böyle kaldıramaz oldum kesintisiz hiç bir şey yokken her heyi sorun etmeye başladılaröle hakaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
fikrinize ihtiyacım var:( arkadaşlar 2seneyi birazcık geçen bir ilişkim var,bu zamana dek fazla şiddetli bir kavgamız olmadı ama son zamanlarda bnden uzaklaşıyor yarıfikrinizeihtiyacimvar5c51a5474bc22alt :( Frown :( 1ay önce patlak verdi,işte önceliğin her zaman ben oluyorum biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
982,539Mesajlar
30,273Kullanıcılar
Üst Alt