Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar benim caunter strikede konsol inmio bi bakarmısınız

arkadaşlar benim caunter strikede konsol inmio bi bakarmısınız
0
107

Similar threads

Arkadaşlar dediğim gibi bu oyun benim için bi efsane,bilgisayarımda her zaman bulunacak bi oyunama bu oyunla bi sorunum var,oyun için verilen hileleri çalıştıramıyorumBu konuda bilgisi olan ve yardım eden olursa önce teşekkürler sonra terazi
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Merhaba arkadaşlar önceden admin arkadaşlara şunu söylim; Başlık olarak ne katacağımı bilemedim konuyu okuyup başlığı değiştirmek isterseniz çok iyi olurŞimdi arkadaşlar gelelim benim soruma benm gittiğim dersanede bir çocukla o gün ağız münakaşamızda su tartısma geçti Arkadaş 'Müzik zinanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Arkadaşlar bil'ı deiştirmek yerine bi kaç parça deiştirmek istiyorumÖrneğin call of duty 4'ü sorunsuz oynamak için ne gibi değişiklikler yapabilirimBenim sistem : p4 28 ghz işlemci 512 mb ram asus pt 800 ana kart fx5200 ekran kartı(128 mb galiba) sizce neler yapmalıyım son çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
arkadaşlar benim sınıftan bi kız arkadaşım var ona birincil başlarda ilgim yoktu sonradan oldu işte kıza hareketlerimle bakışlarımla anlatmaya çalıştım en sonrada çıkma önerge ettim kız dedi biliodum beni sevdiğini ama benim sevdiğim bir insan var dedi bende bu laftan sonradan yıkıldım aramız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
selamun aleyküm abilerim ablalarım kardeşerim iyi geceler ben 15 yaşına yeni girmiş boyu 175 kilosu 68 olan bir gencim ben büyüyünce manken olmayı hedefledim ama zirve konusu aklımı karıştırıyor manken olmam için boyumun minimum 185 olması gerekiyomuş annemin boyu 165 babamın 175 annemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt