Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar bi fikir verin lütfen

arkadaşlar bi fikir verin lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bizim sınıfta bi kız var f aşığım okulun başında açılmayı düşündüm ve araştırdım sevgilisinden ayrılmıştı ve çıkışta konuşacaktım tam çağırıp konuşacağımda eski sevgilisi geldi ve barıştılar ve ben kızdan ümidi kestim ama kalbime söz geçiremiyorum ve kızın hemen bir çıktığı var ne yapayım lütfen bana bir fikir verin

Similar threads

arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var 2 yıldır çıkıyoruz sözlendik falan neyse bunların sınıftan bi o cocuk benım kızın kafasına yanlıslıklamı bilerekmi bilmiyorum top atıyo benım kız hastanelık oluyo bayılyo ben çıldırmıyım diye benim kız bana söylmyo benim kızın arkadaşı söylüyo sonradan ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar benim derdim çok büyükkkk genede buna şükür fakat bu tasa benim sevgiliminde benimde psikolojisini kötü halde bozdu!! derdimize gelince sevgilim benden önce birisiyle görüşüyomuş lakin elektrik almıyomuş o kızdan kız onu fazla seviyomuş ve çok zengin bi kızmış sevgilim 27 yaşında ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
evet 1 haftadır kızla hiç konuşmuyordum hatta dün başladım bakış atmaya bakıştık azda olsa bugün öğleye değin normaldi öğleden sonradan (kız benim arka sırada oturuyor)zil çaldı ve ilk fırlayan ben oldum ben farketmeden kız arkamdaymış ansızın naber diye ses duydum döndüğümde kız bana diyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakta fazla bağdaşmama çektim Nese dedim açıyım böylece da cesaretsiz değilim dedim Olayı anlatıyorum Dikkat uzundur ! Lise1 de benzer sınıfta bi kızdan hoşlanmaya başladm gözlerimi ondan alamıyordumArtık Kaderimde o kızmı var bilmiyorum fakat Hocalar ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt