Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR KİME NE LAZIM KİM NE İSTİYOR BU KONU ALTINA YAZIN
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen fanti
selam arkadaşlar yukarı cd key e istek attım ama kimse cevap vermedi raven shield de multi oynarken cd key istiyo rica etsem bu cd keyi verebilirmisiniz yoksa multi oynayamıyorum
TEŞEKKÜRLER
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen fanti
ya arkadaşlar...
A İle Başlayan Dağ İsimleri lazım bana Selam arkadaşlar bana bir konu için A İle Başlayan Dağ İsimleri lazım bu konuda sizden takviye bekliyor ve bildiğiniz A İle Başlayan Dağ İsimlerini bu sayfadan benimle paylaşmanızı rica ediyorum
bana son derece romantik sözler mesajlar gerekli lütfen yazın Selam arkadaşlar, facebook için çok romantik sözlere ihtiyacım var Lütfen bana romantik sözler yazın, paylaşın
Laz Esprileri lazca duvar yazıları laz duvar yazıları laz esprileri karadeniz espirileri lazlarla ilgili sözler Karadeniz'deki ayakkabıların içinde ne yazıyormuş ? Önce parmaklar Karadeniz'deki kola şişelerinin aşağı ne yazıyormuş ? bir de açınız Laz yolda bono bulmuş, ne yapmış ? Gitmiş...
Tanışma Mesajları Etkileyici,
Etkileyici Tanışma Teklifleri
Selam, yanlız olduğunu duydum Beyaz bir atım yok ama prens olduğumu soylerler Tanısan sende oyle duşunurdun kesin Eee ne diyorsun bu prensi tanımak istermisin?
Biliyormusun coğu kişi yıldızların yanlız olduğunu soyler Bence...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.