Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar kız metalci bnse popçuyum bi el atın şu işe

arkadaşlar kız metalci bnse popçuyum bi el atın şu işe

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bi kızdan çok hoşlanıyorum kıza az önce açılmadım daha lakin kankası war fazla ii anlaşırız onla muhabbetimiz falan warhoşlandığım kız nasıl biri diye sordum kız rock yada metal dinliyomuş bense pop tan daha fazla hoşlanırımbi fikir verin bn ne yapmalıyım

Similar threads

Arkadaşlar benim yaş 17 kuyumcuda çalısıyorum alt katta bi kız var 20 yaşında 2 aylık bi muhabbetimiz var kızla kız bana sevgilisnin olmadıgını söyledi facede filande ilişkisi yok yazıyodu bağlı bende inandım kıza muhabbet filan ettik bi ara işten cıkışta bi adamın koluna girmiş gidiyodu ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Arkadaşlar servisten bi kızdan hoşlandım Kızla 3 yıldır aynı servisteyiz lakin adam gibi bi muhabbetimiz bile olmadı ( kız servisteki hiçkimseyle konuşmuyor ) Ben bu kızn arkadaşına msnden bi çıktığının olup olmadığını sordum Ama bu soruyu sorduğum kız gitmiş kendisine söylemişSonra ikisi bnm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
bir kızdan hoşlanıyorum daha önce sınıflarından bi kıza yazmıştım aradan 2 ay geçti bu kızı gördüm dikkatimi çekti neyse ben konuşmak istedim işim var sonradan olur ya konuşuruz dedi gidip sınıfta demiş beyzayla konuşan çocuk bugün benle konuşmak istedi ben böyle şeyleri sevmiyorum , ben kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Arkadaşlar bi kızdan hoşlanıyorum, yakın arkadaşım da o kızı seviyor bi gün arkadaşım geldi bana ben bu kızdan hoşlanıyorum dedi ne dicegimi bilemedim sustum Şimdi arkadaşım bana herşeyini anlatıyor benden takviye istiyor kıza nasıl açılırım nasıl muhabbet kurarım falan diye ben de ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt