Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar lütfen süratli

Arkadaşlar lütfen süratli

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Duştan çıktım 10 dk daha sonra kalbim küt küt atmaya başladı başım zonkladı ellerim titremeye başladı nefesim darlaştı terlemeye başladım kısacası çok korktum Şuan iyiyim yazarken her tarafta başlıyor sankiNe yapmam lüzumlu?

Similar threads

İltifat Sozleri İltifat Sozleri Kısa Sen bir erkeğin isteyip te elde edemediği varlıksın! Sen yalan dunyaya gonderilmiş tek gerceğimsin aşkım Sevgiyi seninle oğrenirken aşık oldum guzel yuzune seninle aşkı oğrenirken sensiz kalmaktan korktum gulum Dunyanın 7 harikası bile senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar merhaba Geçirdiğim olayı tamamen anlatacağım Lütfen konuya baskın olan arkadaşlar bana bir zihin versin Hayatımda esrar , kokain gibi maddeler kullanmadım Pek bir çevrem de yok diye biliyordum Geçen akşam eve geçerken bir arkadaşla üçgenin taban olmayan kenarı üstü muhabbet ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Öncelikle merhaba bunu çok kötü bir psikoloji ile yazıyorum olayları baştan sonra babası cami hocası olan bir arkadaşıma anlatmıştım ordan alıntı olarak burada paylaşacağım 14 temmuz 2019 günü gece saat 3 4 civarlarında yaşadığım bir olay ve şimdiki halim !! OLAY : Arkadaşlar 14 temmuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Lütfen takviye edin mrb arkadaşlar derdim şu 4 senelik bir ilişkim vardı sevgilimi çok seviyordum sözlüydük hatta aileler falan tanışıyordu yani kısacası seviyorduk birbirimizi fakat onun dogum günü yani 26 agustos çok değişti dogum günü eglencesi yaptı geç saat diye gidemedim gündüzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba arkadaşlar benim 4 senedir sevdiğim bi kız var onu hiç unutamıyorum her an düşünüyorum 4 yıldır bir ilişkiye başlarken daima düşünürdüm bi gün o gelse bunu bitirirmiyim diye 18 yaşındayım 1 sene önce mezun olduk biz ben face onun icin bi şiir yazdım ve profilimde yayınladım oda yprum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,498Konular
982,042Mesajlar
30,023Kullanıcılar
letsoulmanSon üye
Üst Alt