Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İltifat Sozleri
İltifat Sozleri Kısa
Sen bir erkeğin isteyip te elde edemediği varlıksın! Sen yalan dunyaya gonderilmiş tek gerceğimsin aşkım
Sevgiyi seninle oğrenirken aşık oldum guzel yuzune seninle aşkı oğrenirken sensiz kalmaktan korktum gulum
Dunyanın 7 harikası bile senin...
Arkadaşlar merhaba Geçirdiğim olayı tamamen anlatacağım Lütfen konuya baskın olan arkadaşlar bana bir zihin versin
Hayatımda esrar , kokain gibi maddeler kullanmadım Pek bir çevrem de yok diye biliyordum Geçen akşam eve geçerken bir arkadaşla üçgenin taban olmayan kenarı üstü muhabbet ettim...
Öncelikle merhaba bunu çok kötü bir psikoloji ile yazıyorum olayları baştan sonra babası cami hocası olan bir arkadaşıma anlatmıştım ordan alıntı olarak burada paylaşacağım 14 temmuz 2019 günü gece saat 3 4 civarlarında yaşadığım bir olay ve şimdiki halim !!
OLAY :
Arkadaşlar 14 temmuz...
Lütfen takviye edin mrb arkadaşlar derdim şu 4 senelik bir ilişkim vardı sevgilimi çok seviyordum sözlüydük hatta aileler falan tanışıyordu yani kısacası seviyorduk birbirimizi fakat onun dogum günü yani 26 agustos çok değişti dogum günü eglencesi yaptı geç saat diye gidemedim gündüzden...
Merhaba arkadaşlar benim 4 senedir sevdiğim bi kız var onu hiç unutamıyorum her an düşünüyorum 4 yıldır bir ilişkiye başlarken daima düşünürdüm bi gün o gelse bunu bitirirmiyim diye 18 yaşındayım 1 sene önce mezun olduk biz ben face onun icin bi şiir yazdım ve profilimde yayınladım oda yprum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.