Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar lütfen yardım

arkadaşlar lütfen yardım
0
283

Similar threads

Arkadaşlar 15 yaşındayım lise 1 'e gidiyorum, Sınıfımda 3 birey beni seviyor tatlı kızlar lakin ben onlardan sadece arkadaş olarak hoşlanıyorum Gelelim konumuza ben saçlarımı kaldırıyorum bazı arkadaşlarım nasıl kaldırıyosun hoş olmuş filan diyolar, bazıları saçlara bak saçlar reel apaçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Çocuk gözüyle Ramazan Çocuk gözüyle Ramazanın Anlamı Çocuk gözüyle Ramazan Nedir Çok beğendim ve sizlerinde okumanızı istiyorum bir çocuk için ne kadar farklı hisler uyandırıyormuş Ramazan ayı ve Güzellikler Düşündürüyormuş Umuyorumki bizlerede Çocuk saflığıyla önümüzdeki Ramazan Ayını ihya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
acil yanıt gerekli ya arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve 36 ytl borcum var hazır fazla bir para değpil fakat bana tarafından artı annem ile babama diyemiyorum çünkü kızarlar ya nasıl ödüycem bilemiyorum lütfen yardım edin ne yapmam lüzumlune olur destek edin her zaman arkadaşım yüzünden oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Arkadaşlar bende tek taraflı meme büyümesi varBu şart manzara olarak fazla rahatsız ediyor,arkadaşlarımla yüzmeye gitmekten çekiniyorum,tekrar tekrar geniş kıyafetler giymek zorundu kalıyorum dark kıyafetler giyemiyorumYaşım 15 bu şart geçici midir yahut jinekomasti hastalığımı var bende ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba Arkadaşlar ben 16 yaşındayımKüçüklüğümden beri lise çağına dek daima dışlandım artık arkadaşlarım var kendi çapımda lakin Her Girdiğim Ortamda Çekiniyorum Defalarca KasıyorumOrtamım oldukca açılacağımı söylüyolar fakat ortam yaratamıyorum çünkü bir girdiğim ortama her tarafta girmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
981,892Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt