Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar lütfen yardım

arkadaşlar lütfen yardım
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
arkadaşlar lütfen yardım yaklasık 1 bucuk aydır adet görmüyorum bundan bi 10 gun önce evde test yaptım sonuc negatif çıktı sizce kan tahlili yaptrmalı mıyım bide hafif beyazımsı bir vajinal akıntım var arada bir başım dönuyor o kadar başka hiç bir belirti değil yaklasık 2 senedir bizim cocugumuz olmuyor sizce ne yapmalyım asistan olun arkdslarım  

Similar threads

arkadaşlar 2 aydır adet görmüyorum 2 aydır adet görmüyorum adet görmüyorum iki aydır olmuyorum 2 olmuyorum regl mrb arkadaslar bn 2 aydır adet görmüyorum test yaptım evde 2 defa lakin sonuc negatif fakat gögüs uçlarım o kdr cok agrıyor kı bastırınca ve kasıklarım cok kötü agrıyor sankı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyor Lütfen yardım edin Lütfen takviye edin 1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyo adetimde geç kalma var bu gün üçüncü günüm adet yaklaşık 10 gündür gögüs uçlarında bi hassasiyet oluştu ve normaldede akıntım vardır fakat bu aralar daha fazla hiç rüya görmem ama 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
hamilemiyim takviye lütfen merhaba arkadaşlar acaba hamilemiyim aranızda hamile kalıp bu elirtileri yaşayan oldumubir önceki adetim ocak 1 idi 5 gün sürüyor yada 6 ocağın 10 da mide ağrısı mide bulantısı kusma ile doktora gittik mideni üşütmüşsündür dedi serum taktı kan ve israr tahlili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
kaynanam yardım lütfen Arkadaşlar aranıza yeni katıldım Kimseye derdimi anlatamıyorum arkadaşlarım var lakin onlara açılamıyorum Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var , özetle konuyu size anlatayım 10 ay oldu eşimle evleneli kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz Sorun şu kaynanama biri oturmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt