Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arkadaşlar Sizce hamile olma ihtimalim nedir?

Arkadaşlar Sizce hamile olma ihtimalim nedir?
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar Sizce hamile olma ihtimalim nedir? Arkadaşlar adetime 3 gün var ve kasıklarımda ani batmalar oluyorAma fazla ivedi kayboluyor 10 gün kadar öncede adet sancısı gibi kasıklarımda sancı vardı son günlerdede fazla yorgunum ve uykum vardeneme yapmaya bile korkuyorumSizce nezaman test yapıyım ve Sizce ben gebe olabilirmiyim?  

Similar threads

Sizce hamile olma ihtimalim var mı Dört gün önce erkek arkadasımla sürtme yaşadık ama o hiçbir şekilde vajinama boşalmadıda girmedi de cıplakken yüzeysel üst kısmında sürtündü daha ardından üstümü giydikten daha sonra boşaldı o sürtünmw sırasında gebe kalmam gibi bir olasılık yoktur dimi ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Lutfen yardim hamile olma ihtimalim varmı Merhaba ben 4 yıldır qlairista kullanıyorum ve hiç unuttuğum hap olmadı kullanırken Geçtiğimiz ay adetime 4 gün varken ilişkim oldu O ay beklediğim gün adet oldum Adetimden daha sonra hiç ilişki yaşadım ama bu ay Adetimin miktarı fazla azdı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Yumurtalıklarımda ağrı sızı var Gebe miyim? Gebe miyim? hamilelikte yumurtalık ağrısı tutunma ağrısı Merhabalar, Bundan iki hafta belki biraz daha artı bir vakit önce erkek arkadaşımla birlikte olduk, ancak ilişki sırasında korunmuyorduk ve içime haz suyu gelebilmesinden şüphelendik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
ertesigün hapı kullandım hamile kalırmıyım? troid hastasıyım reglm 25 başlayıp 30 u son günüydü ayın 2 sinde erkek arkadaşımla ilişkiye girdik yanlışlıkla boşaldığı yerden vajinama aktı ıslak mendille vs sildim 26 saat sonradan ertes72 kullandım ve ertesi sabahleyin kasıklarımda ağrı oluştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
2 defa boşaldı Gebe miyim sizce? İlişkiye gireli 4 gün oldu adetmin son günü beraber oldum icime bosalmadi ama icine sizmis olabilir 2 kez bosaldi ve devam ettik birincil bosaldiginda icinden cikarmak istemedigini soyledi fakat bosalmadim dedi her tarafta devam ettik son bosaldiginda kalcama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt