Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşlar sizinde internet bağlantınız gidiyor mu??

Arkadaşlar sizinde internet bağlantınız gidiyor mu??

Similar threads

Ara sıra int gidiyor aslında modemde gittiği gozukmuyor sunucuyo bağlanılamıyor fln yazıyo imagesarkadaslarsizindeinternetbaglantinizgidiyormu5ad34993834d2png Modemi kapatıp acınca yine geliyo imagesarkadaslarsizindeinternetbaglantinizgidiyormu5ad34994d4e9bgif Sizin ara sıra int gidiyo mu?
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar geçemediyseniz burdan bakabilirsiniz: Evet oyunu açıyoruz Nintendo'nun ve Konami'nin reklamları çıkıyorSonra başlangıç resmi geliyor oyuna başlıyoruzİlk önce adımızı yazıyoruzBir evdeyiz herhalde kendi evimizde Sonra Joey ve Yugi geliyo ve bizle konuşuyorJoeyin ilk sorusuna YES ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
İnternet bağlantımız için adres defteri niteliği taşıyan DNS sunucuları, internet deneyiminizi etkileyen büyük faktörlerden biri. Kullanıcılar, bilgisayarları veya akıllı telefonları üzerinden DNS değiştirme işlemleriyle bu sorunları aşmaya çalışsa da bu yöntemler engellerin önüne geçemiyor. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
öncelikle slm arkadaşlar bu yazıyı yazmıştım tam yollayacaktım saolsun net gitti bir daha yazıyorum lakin kısa geçicem bu sefer yazamam böylece yazıyı bitmiş burada yazacağım herşey tamamıyle bana aittir seçme parça çalıntı yoktur konuyu uzatmadan başlıyorum sabah oldu uyandınız elinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Çağımızın en büyük sıkıntısı, ya yeteri kadar İngilizce bilmemek ya da anlayabiliyorum ama konuşamıyorum demek. Kendi çevremde İngilizceden muzdarip o kadar çok insan vardı ki, bir şekilde kabuklarından yırtılıp I speak no London rezilliklerine bir son vermelerini iple çektim. Elbette onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,526Konular
981,481Mesajlar
31,436Kullanıcılar
Üst Alt